Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Εκτός ο «Φέτφα»

Τον Γιάννη Φετφατζίδη δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τον νεαρό μεσοεπιθετικό, επιλέγοντας να συμπεριλάβει τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ.

Τον Γιάννη Φετφατζίδη δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τον νεαρό μεσοεπιθετικό, επιλέγοντας να συμπεριλάβει στους Ζαϊρί και Ρόμενταλ.

Μπορεί η επιλογή αυτή του Ισπανού τεχνικού να εξέπληξε κάποιους, αλλά –ουσιαστικά- ήταν αναγκασμένος να το κάνει καθώς εδώ και αρκετές ημέρες έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από την στιγμή που κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός, ο Βαλβέρδε επέλεξε αυτός να είναι ο νεαρός και να έχει στη διάθεσή του τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ, σαν επιλογές από την δεξιά πλευρά, αλλά -φυσικά- και τον Μιραλάς ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε άλλες αγωνιστικές στις θέσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μοϊσές Ουρτάδο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης, Μέγερι και Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Μοϊσές μπορεί να προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορούσε να υπολογίζει σε αυτόν, καθώς έχει μείνει εκτός γηπέδων αρκετές ημέρες και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει ρυθμό. Αντίστοιχα, εκτός έχει μείνει και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x