Stoiximan Super League

Κλινικά… ζωντανή!

Διασωληνωμένη στην… εντατική της επικίνδυνης ζώνης έμεινε η Λάρισα! Ο Άρης έφερε τους «βυσσινί» κατάματα με το «μοιραίο» (90’ Μπομπαντίγια) και παρόλο που ο Ρομέου αμέσως μετά (93’) τους έδωσε τον πόντο (2-2), αυτός εξακολουθεί να μοιάζει με «ασπιρίνη»!

Διασωληνωμένη στην… εντατική της επικίνδυνης ζώνης έμεινε η Λάρισα!

Ο Άρης έφερε τους «βυσσινί» κατάματα με το «μοιραίο» (90’ Μπομπαντίγια) και παρόλο που ο Ρομέου αμέσως μετά (93’) τους έδωσε τον πόντο (2-2), αυτός εξακολουθεί να μοιάζει με «ασπιρίνη»!

Χαμένοι επί της ουσίας και οι «κίτρινοι», που βλέπουν τα πλέι-οφ να απομακρύνονται επικίνδυνα.



Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη γνωρίζοντας ότι αυτός ο αγώνας ίσως να είναι η τελευταία του ς ευκαιρία να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής.

Ο Τσιμπάμπα είχε πολλά κέφια στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να δημιουργήσει αναστάτωση στην άμυνα του Άρη. Το καλό ξεκίνημα απέφερε πολύ γρήγορα αποτέλεσμα και στο 14ο λεπτό ο Κουζάν μετά τη σέντρα του Μετίν πήρε την κεφαλιά ο Σηφάκης απομάκρυνε προσωρινά και στην επαναφορά με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και μέχρι το 20ο λεπτό δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους .Από εκεί και μετά ο Άρης ισορρόπησε στο χώρο του κέντρου και προσπάθησε να εκδηλώσει κάποιες επιθετικές προσπάθειες χωρίς μεγάλη επιτυχία. Από το 25΄και μετά οι δυο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους και με αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου δεν προσέφεραν καλό θέαμα. Από τον Άρη ο Μπομπαντίγια ξεχώρισε με την παρουσία του και από τη στιγμή που ανέβασε στροφές ανέβηκε και η ομάδα του Άρη.

Στο 34΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ντανίλο, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσοντοφάλσκι και διαμόρφωσε το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ υποτονικά με τις δυο ομάδες να χάνουν εύκολα την μπάλα στο χώρο του κέντρου και να μη μπορούν να βρουν ρυθμό. Από το 55ο λεπτό και μετά η Λάρισα ανέβασε ρυθμό και πίεζε την άμυνα του Άρη, όμως η επιπολαιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών στην τελική προσπάθεια δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να σκοράρουν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΛ χάθηκε στο 66ο λεπτό με τον Τσιμπάμπα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή μπαλιά του Πανκράτ.

Ο ρυθμός έπεσε, όμως ο αγώνας επεφύλασσε ένα δραματικό τέλος. Στο 90΄ο Μπομπαντίγια σκόραρε με σουτ εκτός
περιοχής και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα πάρει μια πολύτιμη νίκη, ο Ρομέου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελλίσης (79' Ρέντζας), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (32΄Ιγκλέσιας), Μετίν (72΄Κούλιτς), Πανκράτ, Ρομέου, Τσιμπάμπα

Στον πάγκο: Αμπάρης, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Πλιάγκας, Κόζακ

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο (62΄Κασναφέρης), Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (80' Καστίγιο), Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα (90' Πρίττας), Βαγγέλη

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Οριόλ, Τόχα, Πρίττας, Καστίγιο, Σάκατα

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

Γήπεδο: AEL FC ARENA





Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x