Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Έχω κι εγώ υπερασπιστικό βίντεο!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σήμερα εδώ, διότι ανάμεσα στο κοινό διακρίνω εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων: Αθλητικούς δικαστές, προέδρους ΠΑΕ, δημοσιογράφους, φιλάθλους, οπαδούς, απόμαχους της ζωής, επαγγελματίες χειροκροτητές, διαφθορείς συνειδήσεων, ρομαντικούς και σφουγγοκωλάριους, να είστε όλοι μια παρέα.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σήμερα εδώ, διότι ανάμεσα στο κοινό διακρίνω εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων: Αθλητικούς δικαστές, προέδρους ΠΑΕ, δημοσιογράφους, φιλάθλους, οπαδούς, απόμαχους της ζωής, επαγγελματίες χειροκροτητές, διαφθορείς συνειδήσεων, ρομαντικούς και σφουγγοκωλάριους, να είστε όλοι μια παρέα.

Σ’ αυτή τη συνέντευξη Τύπου θα τα πούμε όλα. Κι όταν λέω «όλα», το εννοώ! Κάθομαι απέναντί σας ως εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του, έτοιμος να δεχτώ τις πιο σκληρές σας ερωτήσεις και να τις απαντήσω με πλήρη ειλικρίνεια. Διότι ο κόσμος δικαιούται να γνωρίζει, τόσο τι έχει συμβεί όσο και πως θα πάνε τα πράγματα από ‘δω και πέρα. Σας ακούω:

-Τι έχετε να πείτε για το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει καθαρά τον Λέτο να χτυπάει με τον αγκώνα τον Τοροσίδη;

-Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Έχουμε στη διάθεσή μας βίντεο που δείχνει τον κ. Τοροσίδη να παραβιάζει προ ημερών κόκκινο σηματοδότη κοντά στου Ρέντη και ακολούθως να επιχειρεί επικίνδυνους ελιγμούς. Θα τους δείξουμε εμείς! Επόμενος.

-Πως σχολιάζετε την τιμωρία του Άλμπερτ Ριέρα με μία αγωνιστική για την τρικλοποδιά στον Κοντοέ;

-Απαράδεκτη. Πρόκειται για μεθοδευμένη ιστορία και η ποινή θα εκπέσει σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε έφεση προσκομίζοντας στο δικαστήριο βίντεο, στο οποίο θα απεικονίζεται ο κ. Κοντοές το βράδυ πριν τον αγώνα να κάνει πρόβα τη συγκεκριμένη σκηνή, με συνεργό τον Παρτούς -ο οποίος παίζει το ρόλο του Ριέρα. Στις εικόνες φαίνεται καθαρά ο Κοντοές να τραβάει από τον ώμο τον κ. Παρτούς, να τον αποκαλεί «fake champion» και ακολούθως ο δεύτερος να τρέχει από πίσω του, να τον ανατρέπει και μετά να το παίζει ανήξερος. Καθαρή σκευωρία!

-Μα ο Παρτούς έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο εδώ και...

-Αφήστε τα αυτά! Ξέρετε εσείς και δεν ξέρω εγώ; Άλλος.

-Θα ήθελα ένα σχόλιο για βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τον Σίντνεϊ Γκοβού να κλωτσάει απρόκλητα έναν φίλαθλο, λίγο πριν την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».

-Αστειότητες! Αν κάνετε ένα «ζουμ» στο βίντεο και παρατηρήσετε προσεκτικά τι συνέβη, θα δείτε ότι εκατοστά του δευτερολέπτου πριν το συμβάν πίσω από τον Γάλλο εμφανίζεται μία απροσδιόριστη μορφή, σαν ολόγραμμα, η οποία απλώνει το χέρι της και σπρώχνει ουσιαστικά το πόδι του πάνω στον άτυχο φίλαθλο. Μπορεί λόγω αυτού να περνάμε στο χώρο του μεταφυσικού και να πρέπει ο πάικτης να καταθέσει ενώπιον της μανταμ Ορελί αντί για τον αθλητικό δικαστή, ωστόσο στο βίντεο ό,τι σας λέω φαίνεται καθαρά. Έλα κι ο τελευταίος.

-Η χυδαία προσωπική επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στον Τζιμπρίλ Σισέ, πιστεύετε ότι θα του δημιουργήσει προβλήματα, με δεδομένο ότι κατατέθηκε μήνυση εναντίον του στην ΟΥΕΦΑ;

-Έτσι την χαρακτηρίζετε εσείς. Αν όμως δυναμώσετε τον ήχο στο συγκεκριμένο απόσπασμα θα ακούσετε καθαρά ότι η έκφραση που χρησιμοποιείται δεν είναι «we screwed you», αλλά «you screwed (things) up», το οποίο όπως ξέρετε έχει την έννοια του «τα έκανες μαντάρα, τα θαλάσσωσες» και ήταν απλώς ένα φιλικό σχόλιο προς τον ποδοσφαιριστή, που αφορούσε την απόδοσή του στον συγκεκριμένο αγώνα. Με την ευκαιρία πάντως, θα ήθελα να πω πως ούτως ή άλλως έχουμε στην κατοχή μας βίντεο που αποδεικνύει τη συμμετοχή του κ. Σισέ σε τελετές μαύρης μαγείας, με καρφίτσες σε κούκλες και τα τοιαύτα κι ένα άλλο που τον δείχνει να μιλάει συνωμοτικά με τον κ. Στρος-Καν, συμβουλεύοντας τον να πάρει κι άλλα μέτρα εναντίον της -ήδη σκληρά δοκιμαζόμενης- χώρας μας. Και φυσικά θα τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον του αν χρειαστεί. Γιατί, όπως καταλάβατε, για όλα πλέον μιλάει η εικόνα. Σας ευχαριστώ.

Γιάννης Τσαούσης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x