Stoiximan Super League

Πάει Θεσσαλονίκη ο Τσιώλης

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταβεί εντός της ημέρας ο Σάκης Τσιώλης για να μιλήσει με τους διοικούντες τον Άρη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων». Ο Έλληνας προπονητής δεν αναλαμβάνει τώρα τους Θεσσαλονικείς, όπως υποστηρίζει, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται, αφού επιθυμία του είναι να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταβεί εντός της ημέρας ο Σάκης Τσιώλης για να μιλήσει με τους διοικούντες τον Άρη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων».

Ο Έλληνας προπονητής δεν αναλαμβάνει τώρα τους Θεσσαλονικείς, όπως υποστηρίζει, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται, αφού επιθυμία του είναι να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου… πολιορκείται τις τελευταίες ημέρες από τους ανθρώπους του Άρη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την πρόθεσή του να δουλέψει στους «κίτρινους» αλλά από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρχικά, από τον Άρη είχε λάβει προθεσμία μέχρι χθες το βράδυ για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει.

Ο Σάκης Τσιώλης, όμως, δεν απάντησε και σύμφωνα με πληροφορίες οι «κίτρινοι» του μετέφεραν τη λήξη της προθεσμίας σήμερα το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x