Andy Gray

Ώρα να πάρει εκδίκηση η Στόουκ

Μια εβδομάδα μετά την ήττα με 3-0 από τη West Ham για την Premier League, η Stoke έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς στο FA Cup και δε θα την αφήσει να πάει χαμένη, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του. Ο έμπειρος σχολιαστής πιστεύει επίσης ότι η Manchester City θα «καθαρίσει» εύκολα τη Reading.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα με 3-0 από τη West Ham για την Premier League, η Stoke έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς στο FA Cup και δε θα την αφήσει να πάει χαμένη, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του. Ο έμπειρος σχολιαστής πιστεύει επίσης ότι η Manchester City θα «καθαρίσει» εύκολα τη Reading.

Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του FA Cup στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Stoke - West Ham

Θα μπορούσαμε εύκολα να βρούμε στοιχεία για να υποστηρίξουμε την πρόκριση της West Ham σ’ ένα δεύτερο ημιτελικό φέτος. Κέρδισε την προσεχή αντίπαλό της με 3-0 για το πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, έχει πληθώρα επιθετικών -όπως τους Frederic Piquionne και Demba Ba- σε μεγάλη φόρμα και βρίσκεται με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες.

Παρόλα αυτά, όμως, δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Η ήττα στο Upton Park σίγουρα πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών της Stoke, που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη ρεβάνς. Επιπλέον, είναι απίστευτο το πώς οι ίδιοι ακριβώς αντίπαλοι μπορούν να παρουσιάζονται με εντελώς διαφορετική νοοτροπία σε δύο συνεχόμενους αγώνες για διαφορετικές διοργανώσεις.

Οι φίλαθλοι στο Brittannia θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δουν την ομάδα τους σ’ έναν ημιτελικό του FA Cup στο Wembley και παρότι η Stoke δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την σωτηρία της, ο Tony Pulis θα δει αυτή την αναμέτρηση ως μια τεράστια ευκαιρία για να προσφέρει στους οπαδούς μια σπάνια χαρά.

Ίσως δεν είναι το κορυφαίο παιχνίδι της ημέρας, αλλά οι φανατικοί της Stoke δεν θα ενοχληθούν καθόλου, αρκεί η ομάδα τους να προκριθεί. Και πιστεύω ότι θα το κάνει.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Stoke @ 2,26 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Stoke για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 8,60 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Under 1,5 γκολ @ 3,25 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Manchester City - Reading

Η City δείχνει λιγάκι κουρασμένη, έπειτα από τόσο πολλούς διαδοχικούς αγώνες που έχει δώσει. Πολύ λίγες ομάδες, όμως, έχουν στον πάγκο παίκτες όπως είναι οι Jo, Shaun Wright-Phillips και Mario Balotelli, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί σχεδόν σε κάθε άλλο σύλλογο της Premier League.

Δεν είναι μόνο η Arsenal που έχει ολοένα αυξανόμενη πίεση για να κατακτήσει κάποιο τρόπο, αφού το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Roberto Mancini, που έχει δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα σε μεταγραφές. Το φετινό FA Cup αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία της εδώ και χρόνια και είμαι βέβαιος ότι ο Mancini θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα του. Ακόμα και εναντίον της Notts County έβαλε παίκτες όπως οι Carlos Tevez, Yaya Toure και David Silva και διαφωνώ με όσους τον κατηγόρησαν ότι δεν ήταν σωστή η κίνησή του, απέναντι σε μια αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας. Είναι αποκλειστικά δική του απόφαση ποιους θα βάζει και πότε.

Η Reading τα πήγε εξαιρετικά φτάνοντας μέχρι εδώ και πιστώνεται τον αποκλεισμό της παλιάς μου ομάδας, Everton, στον προηγούμενο γύρο. Δεν βλέπω όμως να επαναλαμβάνουν την έκπληξη και προβλέπω ότι η City θα έχει σχετικά εύκολο έργο.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester City για να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα @ 3,20 στο ανταλλακτήριο της Betfari
Υπέρ στον Yaya Toure για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 4,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x