Stoiximan Super League

Με Βαλβέρδε ο θρύλος της νέας εποχής

Διαψεύδει δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στον ισπανικό Τύπο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμβολαίου του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος είχε επικοινωνία με ανθρώπους του συλλόγου και οι Πειραιώτες εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτός είναι ο τεχνικός που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή των επιτυχιών.

Διαψεύδει δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στον ισπανικό Τύπο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμβολαίου του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος είχε επικοινωνία με ανθρώπους του συλλόγου και οι Πειραιώτες εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτός είναι ο τεχνικός που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή των επιτυχιών. Άλλωστε, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθαρίζεται ότι το συμβόλαιο με τον Βαλβέρδε είναι διετούς διάρκειας και επομένως δεν μπορέι να υπάρξει κανένα θέμα.

Τρίτη ή Τετάρτη το ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το οποίο ουσιαστικά ξεκινά ο προγραμματισμός στη νέα σεζόν.

Το Champions League

Με τον Ολυμπιακό ήδη εστεμμένο πρωταθλητή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλισμένη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι από μόνο του πολύ μεγάλο κίνητρο, αφού ο καθένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ένα θεσμό που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ο Βαλβέρδε φυσικά το γνωρίζει αυτό, όπως και το γεγονός ότι μια επιτυχημένη πορεία με τον Ολυμπιακό σε αυτό, θα τινάξει την αξία της «μετοχής» του στον αέρα. Οπότε ακόμη κι αν στην άκρη (ή οπουδήποτε αλλού στο μυαλό του) υπάρχει η προοπτική της επιστροφής του στην Ισπανία, θα μπορέσει μελλοντικά να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος.

Το σήμερα και το αύριο στην ομάδα

Μιλώντας σε συμπατριώτες του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε μια μεγάλη αλήθεια. «Στην Ελλάδα με σέβονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάσκος, που ξέρει καλά ότι οι συνθήκες στον Πειραιά είναι ιδανικές για αυτόν. Οι πρωταθλητές ξεκινούν από θέση ισχύος σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους και εφόσον ο Βαλβέρδε στα επόμενα ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πάρει εγγυήσεις από τον πρόεδρο ότι μοιράζονται τις ίδιες φιλοδοξίες, θα δουλέψει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο. Αυτό που θα ήθελε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι να γνωρίζει ότι στο ήδη καλό ρόστερ της ομάδας θα προστεθούν κάποια επιπλέον «εργαλεία» που θα την ανεβάσουν επίπεδο, ενώ εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, στα συν θα είναι και το γεγονός ότι –σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί πέρυσι- θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και να στήσει την ομάδα αποκλειστικά όπως αυτός θέλει.

Η σχέση του με τον Μαρινάκη

Πριν καν αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ξεκαθαρίσει πόσο ήθελε τον Βαλβέρδε στον πάγκο και η πρόσληψή του (παράλληλα με την απομάκρυνση Λίνεν) ήταν ουσιαστικά η πρώτη «προεδρική» κίνηση επί των ημερών του. Αρκετούς μήνες μετά, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου συνεχίζει να περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Βάσκο, κάτι που αναμένεται να του υπενθυμίσει με… λόγια στο ραντεβού της προσεχούς εβδομάδας και σύντομα με… έργα, όταν οι δύο άνδρες θα σχεδιάσουν τον θρύλο της νέας εποχής.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x