Stoiximan Super League

«Διετές το συμβόλαιο Βαλβέρδε»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι διετούς διάρκειας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία βάση σε ισπανικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι διατεθειμένος να συζητήσει με άλλες ομάδες. και από τον ίδιο τον Βάσκο σε κατ’ ίδιαν συνομιλία του με ανθρώπους του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι διετούς διάρκειας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία βάση σε ισπανικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι διατεθειμένος να συζητήσει με άλλες ομάδες.

Διάψευση και από τον ίδιο τον Βάσκο σε κατ’ ίδιαν συνομιλία του με ανθρώπους του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο ''θέμα'' θεωρείται λήξαν
».

Διαβάστε ακόμη: Με Βαλβέρδε ο θρύλος της νέας εποχής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x