Ευρώπη

Ανησυχία για «Σόφο»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε με 107-78 εκτός έδρας τη Μακάμπι Ασντόντ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ, ωστόσο ένας τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη επισκίασε την αναμέτρηση. Τριάμισι λεπτά πριν το τέλος ο θηριώδης Έλληνας σέντερ έπεσε κρατώντας το αριστερό του γόνατο, το οποίο ήταν μπανταρισμένο. Προσπάθησε να το πατήσει, αλλά αδυνατούσε και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος από δύο άτομα. Μέχρι τότε ο «Σόφο» ήταν και πάλι εξαιρετικός

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε με 107-78 εκτός έδρας τη Μακάμπι Ασντόντ
για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ, ωστόσο ένας τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη επισκίασε την αναμέτρηση.

Τριάμισι λεπτά πριν το τέλος ο θηριώδης Έλληνας σέντερ έπεσε κρατώντας το αριστερό του γόνατο, το οποίο ήταν μπανταρισμένο. Προσπάθησε να το πατήσει, αλλά αδυνατούσε και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος από δύο άτομα.

Μέχρι τότε ο «Σόφο» ήταν και πάλι εξαιρετικός, με 15 πόντους (5/6 βολές, 5/8 δίποντα) και 6 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής βοηθώντας την ομάδα του λαού να φτάσει τις 23 νίκες (έχει ένα ματς λιγότερο). Μένει να φανεί από τις εξετάσεις αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός ή επιπόλαιος, τη στιγμή που απομένει ένας μήνας για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Πάντως οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος.

Πρώτοι σκόρερ για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ο Μίλαν Μάτσβαν με 25 και ο Τζέρεμι Πάργκο με 16 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x