Μιχάλης Τσόχος

Mε τον Δώνη ο ΠΑΟ θα παίζει καλύτερα

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, που άφησε τους πράσινους τρίτους στα πλέι οφ, ο Μιχάλης Τσόχος φαντάζεται πως μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός της νέας περιόδου, με προπονητή τον Γιώργο Δώνη.

Του Μιχάλη Τσόχου

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί μου δημιουργήθηκε αυτή η αίσθηση, αλλά βλέποντας το ισόπαλο 1-1 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο Παναθηναϊκός με προπονητή τον Γιώργο Δώνη θα παίξει πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό του Φερέιρα.

Πώς τώρα μου δημιουργήθηκε αυτή η αίσθηση και γιατί σκέφτηκα τον Δώνη; Ποιος ξέρει γιατί, περίεργο πράγμα η αίσθηση ή η προαίσθηση, δεν μπορείς ποτέ να την εξηγήσεις με την λογική.

Για να τελειώνουμε πάντως με την λογική και τα προαισθήματα και για να πάμε στην πραγματικότητα, τον Φερέιρα αν ο Παναθηναϊκός δεν αναστρέψει την κατάσταση στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι οφ, δεν τον βλέπω να μένει. Και ως διάδοχο βλέπω τον Γιώργο Δώνη και όχι μόνο από προαίσθημα.

Όσο για τον τελικό νικητή των πλέι οφ θα δώσω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει να είναι ο πιο κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτή τη διαδικασία. Βεβαίως πολλά θα κριθούν την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αν ο ΠΑΟΚ δεν χάσει θα έχει κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για να τερματίσει πρώτος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και να διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και δεν είναι μικρό κατόρθωμα αυτό για τον ΠΑΟΚ που δείχνει μεγάλη σταθερότητα.

Η πραγματικά μεγάλη ευκαιρία όμως είναι και για την ΑΕΚ που αν τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ (και είναι στο χέρι της πλέον να το πετύχει εδώ που έφτασαν τα πράγματα), μπορεί να ανατρέψει το πολύ κακό κλίμα και υπό προϋποθέσεις ακόμη και επενδυτές να βρει με κίνητρο τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πιθανό να αλλάξουν το μέλλον της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x