Ελλάδα

«Πακέτο» Μπουρούση – Παπαλουκά θέλει η Φενέρ!

Σαν πρώτους στόχους στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ είναι οι Γιάννης Μπουρούσης και Θοδωρής Παπαλουκάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας οι δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες είναι οι δύο από τις πολλές περιπτώσεις παικτών που είναι ή μένουν ελεύθεροι και ενδιαφέρουν την «Φενέρ» για την ενδυνάμωσή της ενόψει του φάιναλ-φορ που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Να εκμεταλλευθούν κάθε περίπτωση παίκτη που έχει λήξει ή λήγει αυτό το καλοκαίρι το συμβόλαιό του προσπαθούν στην Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι διοικούντες την ομάδα έχουν βάλει… πλώρη για την απόκτηση δύο παικτών οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό στην σεζόν που ολοκληρώθηκε… Τους Θοδωρή Παπαλουκά και Γιάννη Μπουρούση.

Το δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει αρκετούς μπασκετμπολίστες που μένουν ελεύθεροι, αλλά επικεντρώνεται στο «ερυθρόλευκο» δίδυμο.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Παπαλουκά-Μπουρούση, χαρακτηρίζοντας τους σαν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους. Σκοπός της τουρκικής ομάδας –φυσικά- είναι η ενδυνάμωση της ενόψει του φάιναλ-φορ το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπουρούσης δεσμεύεται με συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει buy out για το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x