Στο απαιτητικό σιρκουί της Βαλένθια (25-26/6), ομάδες και πιλότοι θα έχουν στη διάθεσή τους τη μεσαία και τη μαλακή γόμα της Pirelli, αντί της πολύ μαλακής που αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος πέρα από τις αλλαγές της FΙΑ, έχουν να αντιμετωπίσουν και την… άγνωστη απόδοση της μεσαίας γόμας, αφού θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά.
Το σιρκουί της Βαλένθια πραγματοποιείται στους δρόμους της πόλης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αναμένεται μεγαλύτερη φθορά των ελαστικών.
«Η φθορά των ελαστικών θα είναι μεγαλύτερη, λόγω της επιφάνειας, αλλά και του καιρού, καθώς θα έχει πολύ ζέστη. Για όλους αυτούς τους λόγους επιλέξαμε τη μεσαία και τη μαλακή γόμα, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα για πολλές διαφορετικές στρατηγικές», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Pirelli, Πολ Έμπερι.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






