Μιχάλης Τσόχος

Δύο στα δύο ο Σάντσες!

Ο Κάρλος Σάντσες επιβεβαίωσε και στο ματς με τη Βολιβία όσα είχε δει όλος ο κόσμος -και τον είχε εκθειάσει για την απόδοσή του- στο ματς κόντρα στην Αργεντινή. Το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος «ακτινογραφούν» τον Κολομβιανό χαφ που κυνηγά ο Ολυμπιακός και… παρεμπιπτόντως καταθέτουν την άποψή τους για το «λαυράκι», Καρλάο, που (φαίνεται ότι) «ψάρεψε» ο ΠΑΟΚ!

Ο Κάρλος Σάντσες επιβεβαίωσε και στο ματς με τη Βολιβία όσα είχε δει όλος ο κόσμος -και τον είχε εκθειάσει για την απόδοσή του- στο ματς κόντρα στην Αργεντινή.

Το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος «ακτινογραφούν» τον Κολομβιανό χαφ που κυνηγά ο Ολυμπιακός και… παρεμπιπτόντως καταθέτουν την άποψή τους για το «λαυράκι», Καρλάο, που (φαίνεται ότι) «ψάρεψε» ο ΠΑΟΚ!

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο Σάντσες είναι ένα αμυντικό χαφ πολυτελείας. Γρήγορος, μαχητικός, άριστος τακτικά, από τους βασικούς λόγους που -και σε αυτό το ματς- η ομάδα του κράτησε ανέπαφη την εστία της. Κλασικός παίκτης που λατρεύει ο προπονητής για την πολλή και αθόρυβη δουλειά του μέσα στο γήπεδο, ο μικρόσωμος -αλλά πολύ δυναμικός- 25χρονος αμυντικός χαφ ήταν και κόντρα στην Βολιβία εξαιρετικός.

Παίκτης που δεν αφήνει ποτέ τη θέση του, που καλύπτει τον χώρο τόσο ιδανικά και τόσο έξυπνα, που σου δίνει την εντύπωση ότι κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα στο ματς γιατί είναι παντού, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πολύ έξυπνος, δεν σπαταλά δυνάμεις χωρίς λόγο, δεν διανύει ούτε ένα μέτρο χωρίς να είναι απολύτως απαραίτητο και δεν σπαταλά ούτε μία σταγόνα ιδρώτα χωρίς αυτή να έχει νόημα.

Η συμμετοχή του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Κολομβίας ήταν και σε αυτό το ματς περιορισμένη, αλλά και πάλι σου έδινε την εντύπωση ότι αυτό συνέβαινε λόγω εντολής και όχι λόγω αδυναμίας. Όποτε πήρε την μπάλα στα πόδια του την έδωσε σωστά, είναι καλός χειριστής και σε δύο τρεις περιπτώσεις δοκίμασε με επιτυχία να παίξει και κάθετα.

Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει για τον Σάντσες σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι πώς λειτουργεί -όχι ως αμυντικός χαφ έχοντας μπροστά του δύο κεντρικά χαφ που κάνουν παιχνίδι όπως συμβαίνει στην Κολομβία (4-1-4-1), αλλά ως κεντρικός χαφ που έχει μόλις ένα παρτενέρ (4-4-1-1). Μια θέση στην οποία θα παίξει στον Ολυμπιακό.

Α, υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα σε σχέση με τον Σάντσες και τον Ολυμπιακό. Αν θα τον πάρουν τελικά οι «ερυθρόλευκοι»…

Υ.Γ. Αν το youtube λέει την αλήθεια για τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ που παίρνει ο ΠΑΟΚ -τον Καρλάο δηλαδή- τότε στη Θεσσαλονίκη πέτυχαν διάνα. Ό,τι πιο κοντά έχω δει στον καλό Ζαρντέλ είναι αυτός ο Καρλάο που είδα στο you tube. Επαναλαμβάνω, αν το βιντεάκι αυτό λέει την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρεί ότι βρήκε έναν από τους δύο τρεις πρώτους σκόρερ του επόμενου πρωταθλήματος χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x