Stoiximan Super League

Πρώτο, «πράσινο» δείγμα… θετικό

Κάτι καλό γίνεται στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Λεχ Πόζναν, στο πρώτο φιλικό για τη νέα περίοδο, με γκολ του Μπράις Μουν στο 86’ ύστερα από διπλή προσπάθεια. Δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος-με καλύτερη αυτή του 26’, όταν ο Λέτο σημάδεψε το δοκάρι του Κοντορόφσκι- και διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο, οι «πράσινοι» έδειξαν ομάδα που βήμα-βήμα αποκτά ταυτότητα στο παιχνίδι της.

Κάτι καλό γίνεται στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Λεχ Πόζναν, στο πρώτο φιλικό για τη νέα περίοδο, με γκολ του Μπράις Μουν στο 86’ ύστερα από διπλή προσπάθεια.

Δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος-με καλύτερη αυτή του 26’, όταν ο Λέτο σημάδεψε το δοκάρι του Κοντορόφσκι- και διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο, οι «πράσινοι» έδειξαν ομάδα που βήμα-βήμα αποκτά ταυτότητα στο παιχνίδι της.

Στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με σχήμα 4-3-3 με τον Σιμάο μπροστά από το κεντρικό δίδυμο, τους Κατσουράνη και Νίνη εσωτερικούς χαφ και τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στα «φτερά». Μοναδικός προωθημένος ο Πετρόπουλος. Οι Νίνης και Λέτο ήταν οι πιο δραστήριοι και οι πιο κινητικοί παίκτες των «πρασίνων». Καλός και ο Χριστοδουλόπουλος ειδικά μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο. Το «τριφύλλι» δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με καλύτερη αυτή του 26’, όταν ο Λέτο σούταρε από διαγώνια θέση πολύ δυνατά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοντορόφσκι.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έριξε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Όσο περνούσε όμως ο χρόνος, οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Κλέιτον ήταν εκείνος που «έκλεψε» τις εντυπώσεις και μάλιστα σε θέση φορ. Στα ίδια επίπεδα απόδοσης κυμάνθηκαν Ιωαννίδης, Σαριέγκι και Μαρίνος. Για τους νεαρούς Φουρλάνο και Τριανταφυλλόπουλο, ο πρώτος είχε σωστές μεταβιβάσεις για όσο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε ενώ ο δεύτερος που έπαιξε στο πλευρό του Σαριέγκι, έδειξε ψύχραιμος στις επεμβάσεις του. Ο Μπράις Μουν έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο 86’, όταν ύστερα από διπλή προσπάθεια νίκησε στην «προσωπική» του μονομαχία τον τερματοφύλακα της πολωνικής ομάδας, Κοντορόφσκι.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.

Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Στο Α' μέρος αγωνίστηκαν οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Mπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος

Στο Β' μέρος αγωνίστηκαν οι: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Τριανταφυλλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Πλεσί, Φουρλάνος (72' Μουν), Δημούτσος, Μαρίνος, Κλέιτον


Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x