Stoiximan Super League

Live: Γκρόνινγκεν-ΠΑΟΚ 3-2 (Τελικό)

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του την ολλανδική Γκρόνινγκεν. Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-2. Πολλά αμυντικά κενά μέχρι το 59’ για την ομάδα που «χτίζει» ο Λάζλο Μπόλονι, άλλη ομάδα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα όταν και έπαιξαν οι «βασικοί» για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 (Μάταβς 6’, 25’ και Μπακούνα 34’) και μείωσαν με τους Αθανασιάδη (61’) και Φωτάκη (88’).

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του την ολλανδική Γκρόνινγκεν. Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-2. Πολλά αμυντικά κενά μέχρι το 59’ για την ομάδα που «χτίζει» ο Λάζλο Μπόλονι, άλλη ομάδα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα όταν και έπαιξαν οι «βασικοί» για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 (Μάταβζ 6’, 25’ και Μπακούνα 34’) και μείωσαν με τους Αθανασιάδη (61’) και Φωτάκη (88’).

Το Live του παιχνιδιού από το www.sport-fm.gr.



90' - Λήξη της αναμέτρησης

88' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Φωτάκης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει δυνατά και πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ.

85' - "Ανεβασμένος" ο ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές που έκανε ο Μπόλονι.

78' - Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια ντριμπλάρει πολύ ωραία, μπαίνει στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή "σπάει" για τον Αθανασιάδη που έχασε διπλή ευκαιρία για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

72' - Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε "σφαίρα" στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ που επιχείρησε πήγε πάνω στον Μπάκμαν που έσωσε πάνω στην γραμμή.

71' - Ο Μπόλονι φωνάζει στους παίκτες του να ανέβουν πιο μπροστά.

61' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο βγαίνει από αριστερά, βλέπει μόνο του τον Αθανασιάδη στην μικρή περιοχή και τον βρίσκει με την σέντρα του και ο Κλάους μείωσε σε 3-1, με ωραίο πλασέ.

59' - Αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ μένει μόνο ο Γιακουμής στο γήπεδο. Στο κέντρο της άμυνας την θέση των Τσιρίλο-Κουρδάκη παίρνουν οι Μαλεζάς-Σαβίνι, δεξιά ο Έτο αντικατέστησε τον Αποστολόπουλο, ο Λίνο τον Σνάουτσνετ, ο Αρίας σε ρόλο χαφ έχει μπροστά τους τους Φωτάκη και Ρομπέρ και μπροστά στην επίθεση οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

55' - Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα να κρατήσει την μπάλα. Οι Ολλανδοί πιέζουν σωστά και ανανενώνουν συνεχώς τις επιθέσεις τους.

47' - Δυνατή βροχή στο γήπεδο.

45' - Μοναδική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Γιακουμής στη θέση του Κρέσιτς.

45' - Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' - Πολύ δυνατό σουτ του Άντερσον, ο Κρέσιτς αντέδρασε σωστά και απέκρουσε.

35' - Ο ΠΑΟΚ παίζει με πολλές αλλαγές στο πρώτο μέρος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Τσιρίλο με τον Κουρδάκη, στο δεξί άκρο ο Αποστολόπουλος, στο αριστερό ο Σνάουτσνερ. Στην μεσαία γραμμή στα χαφ Ιντζίδης και Σακελλαρίου, ο Τσουκαλάς μπροστά τους, ο Γεωργίου αριστερά μπροστά και Μωϋσιάδης δεξιά ενώ μοναδικός προωθημένος ο Παπάζογλου.

34' - ΓΚΟΛ! Τα αμυντικά κενά κοστίζουν. Ο Μπακούνα βρέθηκε αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας και με ένα πλασέ έκανε το 3-0.

29' - Ντριμπλάρει ο Παπάζογλου, πατάει την μικρή περιοχή, γυρίζει στο ύψος του πέναλτι, ο Μωϋσιάδης δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα αλλά ο επερχόμενος Αποστολόπουλος σουτάρει από μακριά με τον Φαν Λου να μπλοκάρει την μπάλα.

25' - ΓΚΟΛ! Ο Άντερσον κάνει μια ωραία ενέργεια και σουτάρει μόλις βρίσκει λίγο κενό χώρο, ο Κρέσιτς αποκρούει αλλά ο Μάταβς ακολουθεί την φάση και από κοντά κάνει το 2-0.

20' - Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εναλλάσσονται θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να βρουν τρόπο να "ξεκλειδώσουν" την ολλανδική άμυνα, χωρίς όμως να τα καταφέρνει μέχρι στιγμής.

11' - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Ο Σακελλαρίου μπαίνει στην περιοχή, γυρίζει έξυπνα στον αμαρκάριστο Μωϋσιάδη αλλά εκείνος επιχείρησε άψυχο σουτ πάνω στον γκολκίπερ της Γκρόνινγκεν.

6' - ΓΚΟΛ! Ο Μάταβς εκτελεί το πέναλτι και στέλνει τον Κρέσιτς στην αντίθετη γωνία.

5' - Πέναλτι για την Γκρόνινγκεν. Γέμισμα για τους Ολλανδούς στην σέντρα του ΠΑΟΚ, ο Κρέσιτς άργησε να βγει και να μαρκάρει τον Μπακούνα, ο οποίος στοπάρει την μπάλα και γκρεμίζεται από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

4' - Στα πρώτα τέσσερα λεπτά η ολλανδική ομάδα φαίνεται να πατά καλύτερα στο γήπεδο και υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να διώχνει άτσαλα την μπάλα μακριά από την περιοχή του.

1' - Έναρξη της αναμέτρησης. Η σέντρα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.



Γκρόνινγκεν: Φαν Λου, Κβάκμαν, Γιόχανσον, Μπακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτς, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι


ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (45' Γιακουμής), Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου

Από το 59' και μετά αγωνίστηκε με τους: Γιακουμή, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζά, Αρίας, Φωτάκη, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη


* Δεν είναι και το πιο σύχρονο το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το φιλικό, αφού δεν διαθέτει εξέδρες ή στέγαστρο σε αντίθεση με λακκούβες.

* Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ έμειναν οι ανέτοιμοι Γκαρσία, Μπαλάφας και Ίβιτς. Ο Σέρβος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

* Για να φτάσει στο τόπο διεξαγωγής του σημερινού φιλικού η αποστολή του ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να ταξιδέψει 180 χιλιόμετρα μακριά από το Άρνεμ, εκ των οποίων το ένα σε χωματόδρομο.

* Ματαιώθηκε οριστικά το φιλικό ματς με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή.

* Στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x