Koriopolis

Τραυλός: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Σαμπράκο και Γιώργο Μαζιά, ο γνωστός μάνατζερ, Άγγελος Τραυλός, αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε συμμετοχή του στο σκάνδαλο Koriopolis, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…δεν μπορούσα να πιστέψω όλα όσα βγήκαν για μένα». «Πελάτη» των ΜΜΕ χαρακτήρισε τον Αλέξη Κούγια!

Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Σαμπράκο και Γιώργο Μαζιά, ο γνωστός μάνατζερ, Άγγελος Τραυλός, αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε συμμετοχή του στο σκάνδαλο Koriopolis, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…δεν μπορούσα να πιστέψω όλα όσα βγήκαν για μένα».

«Πελάτη» των ΜΜΕ χαρακτήρισε τον Αλέξη Κούγια!

Για την εμπλοκή του ονόματός του στο θέμα με τα στημένα ματς είπε:

«Δεν έχω κληθεί, αυτό θα γίνει μετά το Σεπτέμβρη. Εγώ την επόμενη μέρα τον παρακάλεσα να πάω πρώτος για να πάρω το διαβατήριο μου. Τελικά έγινε άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι. Τώρα ο ανακριτής ασχολείται με τους πρώτους 15. Οι υπόλοιποι 68 αργότερα. Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου. Αστεία πράγματα. Γιατί βρέθηκα κατηγορούμενος, δεν καταλαβαίνω. Σε sms ένας ποδοσφαιριστής αναφέρει σε έναν μπουκ «μου είπε ο Άκης θα είναι και ο Τραυλός στο παιχνίδι (Ολυμπιακός Βόλου –Κέρκυρα για το Κύπελλο)». Θεωρήθηκε πως το ματς μπορεί να ήταν στημένο. Τότε λέγανε πως θα έρθει ισοπαλία, αν και τελικά νίκησε η Κέρκυρα. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα όταν βγήκαν οι κατηγορίες. Έλεγα, εγώ είμαι αυτός;. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Για την έκταση του σκανδάλου:

«Θα μπορούσαμε να ακούσουμε και χειρότερα. Αν βάλουν κοριούς στους δημοσιογράφους, τους δικηγόρους, τους δικαστές, σε οποιοδήποτε χώρο και παρακολουθούν δέκα άτομα μπορούν να συμβούν πολύ χειρότερα. Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να καθαρίσει το θέμα, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι ένα φαινόμενο που ταράζει την Ελλάδα, αλλά όλο τον κόσμο. Θυμηθείτε τον Γκρόμπελαρ. Εδώ τα έχουμε μπλέξει όλα. Από τα ματς του 2008 τα ύποπτα της UEFA μέχρι τις συνομιλίες του 2011. Θυμηθείτε και αυτόν τον αστείο, όπως είχε πει ο Μπέος, τον Λιμάγερ που τον έστειλαν σπίτι από τις βλακείες που έλεγε, επειδή είπε πως η Μπάγερν έστησε το 4-0 με τη Ζενίτ. Περισσότερος θόρυβος έγινε και επί της ουσίας τίποτα. Δεν μπορεί ο κάθε απλός πολίτης να παίξει και να κερδίσει ένα στοίχημα; Για παράδειγμα να κερδίσει κάποιος που πόνταρε στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Προσπαθούνε με όχι νορμάλ τρόπο να βρουν οτιδήποτε. Στον ΟΠΑΠ χρειάζεται να παίξεις τριάδα, δεν είναι μόνο να ακούσεις π.χ θα χάσει η Καβάλα, αν έχεις βάλει και δύο ξένα ματς και τα πιάσεις σημαίνει πως είσαι ένοχος. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το πράγμα. Εξαρτάται από την αυστηρότητα της αθλητικής δικαιοσύνης. Ακούμε για πρόσωπα και ομάδες, αλλά εδώ εμπλέκονται 20 ομάδες. Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο γίνονται οι κλήσεις ή πού θα φτάσει η ιστορία. Διάβασα για τον Παναιτωλικό με τον Ιωνικό, που είναι μια ομάδα για την οποία δεν είχε ακουστεί τίποτα».

Για την κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια:

«Αποφεύγω το να μιλάω, ενώ ο Κούγιας είναι καθημερινός πελάτης των ΜΜΕ., οπουδήποτε υπάρχει μικρόφωνο και ο Κούγιας μέσαΤον ρώτησε η κ. Παπανδρεόυ τι ξέρει για τα στημένα και απήντησε με 2500 λέξεις. Λέει πολλές ασάφειες και πράγμτα που δεν στέκουν. Είπε πως εγώ με τον Γκαγκάτση λέγαμε στον Ρεχάγκελ ποιους να πάρει στην Εθνική για να τους πουλήσω στο εξωτερικό. Πράγματα αστεία. Στην υπόθεση με το ΣΔΟΕ, ενώ για μένα ανέφεραν μόνο τα αρχικά Α.Τ, αυτός έλεγε το όνομά μου, με αποκαλούσε λαμόγιο. Τώρα με τα στημένα με αποκαλεί αρχηγό. Τον άφησα, φανταζόμουν πως θα ηρεμήσει και απλά άκουγα.Τελικά ο Κούγιας είναι παντού. Τώρα λένε για τον προπονητή της Παναχαϊκής. Λένε πως όλα γίνονται εν αγνοία του. Υπάρχει δάκτυλος. Μου είπαν πως βγήκε η υπόθεση από το ΑΠΕ και το αναμετέδωσαν οι υπόλοιποι. Κανένας δεν μπορεί να το κρίνει αυτό. Ο κ. Φυντάνης λέει πως ήξερε ο κ. Κούγιας. Εγώ παρέδωσα στο ΣΔΟΕ διπλά συμβόλαια, τα οποία θα δείτε την εξέλιξη διότι σε όλες τις ομάδες που πήγαινε έκανε ιδιωτικά συμφωνητικά στα οποίαέβαζε μόνο το μισθό στα συμβόλαι. Έρχεται η άλλη κατηγορία για ασφαλιστική ενημερότητα. Παρουσιάζεται πως έχει κάνει μήνυση στο λογιστή, τον οποίο ο ίδιος έκανε διευθύνοντα σύμβουλο και στον οποίο έκανε ποινική δίωξη σε έξι μέρες, ενώ αποφεύγει να πει και το όνομά του. Έχουν γίνει μηνύσεις από τότε που έβγαλε τα CD με τον Μπέο και δεν έχουν ασκηθεί διώξεις ακόμα. Σε όλα τα θέματα είναι αναμεμειγμένος. Δεν τον γνωρίζω ούτε έχω συναντηθεί μαζί του. Αυτός όπου βρει μικρόφωνο, παρουσιάζεται. Τον βλέπεις, σουτλατσάρει και όπου βρει μικρόφωνο μιλάει. Τώρα έχει εξαφανισθεί καμιά δεκαριά μέρες γιατί έχει στριμωχτεί».

«Το μόνο που έχω να του πως είναι πως εγώ τρώω όλα τα γλυκά, αλλά δεν μ’ αρέσει η πάστα-φλώρα».

Για την εξέλιξη της υπόθεσης:

«Ξέρετε κανένα παράγοντα που να μην προσπαθεί να μάθει ποιος θα είναι ο διαιτητής για να προσπαθήσει να ευνοήσει την ομάδα του; Αυτό που έχει γίνει τώρα θα ελαττώσει τις προσπάθειες. Ο ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας και πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να του πει κάποιος στραβά καλημέρα. Στη Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχει περίπτωση, ίσως στη Β΄Εθνική. Όπου υπάρχει φτώχεια, γίνονται πράγματα. Πουθενά δεν υπάρχει τίποτα αμόλυντο. Πρέπει και οι δημοσιογράφοι να στηρίξετε το ποδόσφαιρο. Δεν σέβεστε τίποτα. Δεν μπορεί να βγαίνει στη δημοσιότητα για παράδειγμα μια ιδιωτική συνομιλία του Μπεόυ με τον Σιότροπο, στην οποία δεν αναφέρονται στο ποδόσφαιρο. Ας κάνουν οι δικαστικοί τη δουλειά τους και οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε. Η Πολιτεία θα πρέπει να κοιτάξει τις μικρότερες κατηγορίες και να τις στηρίξουν οικονομικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x