Stoiximan Super League

Έι-ΝΤΟΥ-ρ από… παντού!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν και η θερμοκρασία στο «Ελ. Βενιζέλος» χτύπησε… κίτρινο! Το αεροπλάνο που μετέφερε τον «Ice Man» στην χώρα μας προσγειώθηκε και περισσότεροι από 700 οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν συγκεντρωθεί από παντού «γκρέμισαν τα τείχη» για να τον υποδεχθούν! Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει live την άφιξη της μεγαλύτερης μεταγραφής του φετινού καλοκαιριού!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν και η θερμοκρασία στο «Ελ. Βενιζέλος» χτύπησε… κίτρινο!

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον «Ice Man» στην χώρα μας προσγειώθηκε και περισσότεροι από 700 οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν συγκεντρωθεί από παντού «γκρέμισαν τα τείχη» για να τον υποδεχθούν!

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει live την άφιξη της μεγαλύτερης μεταγραφής του φετινού καλοκαιριού!

19:18 - Το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Γκούντγιονσεν καταφέρνει... με τα χίλια ζόρια να σπάσει τον κλοιό και να βγει στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους της ΑΕΚ δεν το αφήνουν ούτε εκεί από τα μάτια τους, σχηματίζοντας "κίτρινη" πομπή με μηχανάκια που το ακολουθεί από πίσω!

19:15 - Οι τρελαμένοι φίλοι της ΑΕΚ δεν το κουνάνε γύρω από το αυτοκίνητο και φωνάζοντας συνθήματα όπως το "γ... τον π... τον Τζεμπούρ, Εϊντούρ, Εϊντούρ", του επιτρέπουν να προχωρά με βήμα... σημειωτόν. Ο ίδιος ο Γκούντγιονσεν κάθεται στο πίσω κάθισμα και παρακολουθεί εντυπωσιασμένος τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου!

19:10 - Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν φτάνει στην πύλη και γίνεται το... "έλα να δεις"! Οι περισσότεροι από 1000 οπαδοί της ΑΕΚ περικυκλώνουν αμέσως το μαύρο τζιπ που έχει στείλει η ΠΑΕ για να τον παραλάβει και φωνάζουν συνθήματα με το όνομά του!

19:04 - Καθώς η προγραμματισμένη ώρα άφιξης του Γκούντγιονσεν φτάνει, ο κόσμος έχει αρχίσει να περικυκλώνει όλο και πιο ασφυκτικά την πύλη 7, απ' όπου έχει προγραμματιστεί να αφιχθεί. Συνθήματα και καπνογόνα έχουν κάνει το αεροδρόμιο Νέα Φιλαδέλφεια!

19:01 Ξεκίνησε και ο διαγωνισμός... ποίησης! Οι οπαδοί της "Ένωσης" εγκαινιάζουν τα πρώτα πικάντικα (όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις) στιχάκια, με το χαρακτηριστικό "τον γ... των γαύρων πώς τον λεν, Γκουντιονσέν, Γκουντιονσέν"!

18:59 - Κάθε λεπτό που περνάει, οπαδοί της ΑΕΚ φτάνουν στο αεροδρόμιο. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τους 1000, ενώ ακούγονται πλέον και τα πρώτα "είναι τρελός ο Ισλανδός".

18:54 - Ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ που είχαν συγκεντρωθεί είχαν αρχίσει να "φτιάχνουν ατμόσφαιρα", ο αριθμός τους... ξαφνικά αυξάνεται εντυπωσιακά! Περίπου 200 άτομα ακόμα φτάνουν με τη μορφή πορείας στο αεροδρόμιο και με συνθήματα και τραγούδια εκτινάσσουν ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό!

18:52 - Περισσότεροι από 400 φίλοι της ΑΕΚ έχουν αψηφήσει τη ζέστη κι έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη 7 του «Έλ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα βγει τελικά (όπως είχε γίνει και με τους Σισέ, Ριέρα) ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Στο χώρο βρίσκονται και δύο κλούβες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x