Ελλάδα

Δικός του ο Γκετσεβίτσιους!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους! Ο Λιθουανός γκαρντ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Λιέτουβος Ρίτας, αναμένεται το Σάββατο στις 14:30 το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ώστε να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τους Λούκας, Χάουαρντ και Χάινς. «Οι Αγγελόπουλοι πανηγύριζαν πάντα με τον απλό κόσμο», λένε κύκλοι της ΚΑΕ για το θέμα της σουίτας στο Καραϊσκάκη.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους! Ο Λιθουανός γκαρντ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Λιέτουβος Ρίτας, αναμένεται το Σάββατο στις 14:30 το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ώστε να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τους Λούκας, Χάουαρντ και Χάινς.

Ο 23χρονος Λιθουανός βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την θέση «2». Οι διαπραγματεύσεις με την Λιέτουβος Ρίτας στην οποία άνηκε προχώρησαν γρήγορα – καλύφθηκε το buy out που υπήρχε – και έτσι ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι (14:30) για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει εξαιρετικά αξιόπιστο σουτ και θα ενισχύσει με αυτό του το «όπλο» την «ερυθρόλευκη περιφέρεια».

Στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους (42,7% 2π. και 46,9% 3π.), 3,1 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ, ενώ στα 15 παιχνίδια που πήρε μέρος στην Ευρωλίγκα μετρούσε 11,7 πόντους (51,6% 2π. και 41,2% 3π.), 3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Διαβάστε εδώ την απάντηση κύκλων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο θέμα με την μη ανανέωση της σουίτας των αδελφών Αγγελόπουλων στο "Καραϊσκάκη".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x