Μιχάλης Τσόχος

O Θεός να σε φυλάει από τον Βιεϊρίνια και τον Μιραλάς…

Δεν υπάρχει για μένα η παραμικρή αμφιβολία. Αν υπάρχουν δύο παίκτες στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν σπουδαία και μεγάλα πράγματα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν στης δεύτερης ταχύτητας ομάδες τους, αυτοί είναι ο Βιερίνια και ο Μιραλάς. Του Μιχάλη Τσόχου

Δεν υπάρχει για μένα η παραμικρή αμφιβολία. Αν υπάρχουν δύο παίκτες στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν σπουδαία και μεγάλα πράγματα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν στης δεύτερης ταχύτητας ομάδες τους, αυτοί είναι ο Βιερίνια και ο Μιραλάς.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο Πορτογάλος είναι ικανός μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ να την πάρει από το χέρι και να την πάει μπροστά.

Δεν είναι παράδοξο ούτε ότι τον θέλει η Μπλάκμπερν ούτε ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται αν τα 4,5 εκατ. ευρώ είναι ποσό ικανό, για να τον πείσει, να τον δώσει.

Είναι πραγματικά από τις σπάνιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις που η Πόρτο έκανε λάθος. Μικρό βέβαια γιατί το ποσοστό μεταπώλησης το ζήτησε και το κράτησε για αυτόν τον παίκτη. Πιθανότατα γιατί και οι Δράκοι ήξεραν ότι αυτός ο παίκτης δεν αποκλείεται ακόμη και από την Ελλάδα ακόμη και από τον ΠΑΟΚ να φύγει για κάπου αλλού με πολλά λεφτά.

Στους ίδιους μπελάδες θα μπει και ο Ολυμπιακός με τον Μιραλάς, έχω την αίσθηση, μετά το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ρήτρα και ποιο είναι το ύψος της αλλά είμαι, σχεδόν, βέβαιος ότι το παιδί αυτό αν είναι υγιής θα κάνει πολύ μεγάλες εμφανίσεις ακόμη και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και τότε όλο και κάποιος που θα μπορεί να πληρώσει 5 ή 6 εκατ. ευρώ θα ασχοληθεί μαζί του.

Χαζεύοντας και τους δύο στο ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα και στο Ολυμπιακός - Γουέστ Μπρόμιτς σκέφτηκα ότι θα είμαστε πολύ τυχεροί που θα τους βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και τούτη τη χρονιά, πολύ φοβάμαι όμως ότι και για τους δύο τα ελληνικά σύνορα είναι στενά, πολύ στενά. Ακόμη και όταν μιλάμε για ομάδες του επιπέδου του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x