Stoiximan Super League

Με μικρό πορτοφόλι

Μόλις 550.000 ευρώ έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ για να καλύψει-όπως ο ίδιος κρίνει-τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ποια τα δύο πλάνα του προπονητή της «Ένωσης» για δύο ή και τρεις προσθήκες στο ρόστερ. Κερδίζει θέση στην ενδεκάδα με Ντιναμό Τιφλίδας ο Λεονάρντο.

Μόλις 550.000 ευρώ έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ για να καλύψει-όπως ο ίδιος κρίνει-τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Πρόθεση του Ισπανού προπονητή είναι να αποκτηθεί ένας μεσοαμυντικός κι ένας δεξιός εξτρέμ, αν ωστόσο δεν βρει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ντιόπ, θα προωθήσει το εναλλακτικό πλάνο που αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με προώθηση του Κάλα σε ρόλο μεσοαμυντικού, την απόκτηση εξτρέμ, αλλά και μία τρίτη προσθήκη, ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες (τύπου… Μίτσελ).

Ο Γκιράν Εντό είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης εξ όσων έχουν εξεταστεί που μπορεί-σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ-να καλύψει επαρκώς το κενό του Ντιόπ, ωστόσο κρίνεται ακριβός, αφού απαιτούνται 350.000 ευρώ για το συμβόλαιό του, αλλά και η αξίωσή του να πάρει τα μισά ως προκαταβολή, αποτελούν εμπόδιο. Γι’ αυτό είναι πιθανό να προτιμηθεί το εναλλακτικό πλάνο με την απόκτηση του Αρμάντο Λοθάνο (μπορεί να έρθει με 100.000 ευρώ το χρόνο ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα Β’) για το κέντρο άμυνας και να προωθηθεί ο Κάλα στα χαφ.

Με Λεονάρντο βασικό

Θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα με τη Ντιναμό Τιφλίδας, την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, κερδίζει ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς στις δύο τελευταίες δοκιμές του Μανόλο Χιμένεθ, παρότι μέχρι πρότινος ήταν ουσιαστικά εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού. Οι καλές εμφανίσεις του στην Κύπρο, καθώς και η ταχύτητά του, στοιχείο που λείπει από την ομάδα, φέρνουν τον 25χρονο άσο στο βασικό σχήμα.

Στη χθεσινή δοκιμή παρατάχθηκαν οι: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος. Πιθανώς η μοναδική αλλαγή στο παιχνίδι της Πέμπτης να αφορά τη χρησιμοποίηση του Δέλλα αντί του Κάλα. «Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να προσέξουμε τους γρήγορους παίκτες της Ντιναμό στις αντεπιθέσεις», τόνισε ο 48χρονος τεχνικός στους παίκτες του.

* Ο Φώντας Φέτσης και ο Πατρίς Φοκόμπο κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ και πιθανότατα θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Κόντρα μετόχων

Η προχθεσινή γραπτή δήλωση του Πέτρου Παππά άφηνε σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Νοτιά για ασυνέπεια των υποχρεώσεων που απορρέουν από το ποσοστό μετοχών που κατέχει. Ο τελευταίος ακόμη δεν έχει ενημερώσει πότε και με ποιο ποσό θα ενισχύσει τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ, τη στιγμή που οι οφειλές συσσωρεύονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x