Μιχάλης Τσόχος

Tώρα και η ΑΕΚ «τρέμει» τον Πάνο…

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δυσκολεύονταν να προφέρουν σωστά το όνομά του ή για να τον πικάρουν – χλευάσουν το έλεγαν λάθος. Μέχρι προσφάτως υπήρχαν διαρροές μέχρι και στον Τύπο ότι τον τελειώνουν γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά, είναι άτολμος και δεν παίρνει αποφάσεις.

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δυσκολεύονταν να προφέρουν σωστά το όνομά του ή για να τον πικάρουν – χλευάσουν το έλεγαν λάθος. Μέχρι προσφάτως υπήρχαν διαρροές μέχρι και στον Τύπο ότι τον τελειώνουν γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά, είναι άτολμος και δεν παίρνει αποφάσεις.

Του Μιχάλη Τσόχου

Προσωπικά έφτασα στα 37 μου για βρω τον πρώτο πολιτικό που δεν αντιλαμβάνεται το πολιτικό κόστος. Ο κύριος Μπιτσαξής λοιπόν το είπε και το έκανε. Χωρίς μα και μου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα στη Δ’ Εθνική. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η απόφαση αυτή είναι σκληρή, ότι νομικά υπάρχουν κενά. Η αλήθεια παραμένει όμως μία. Δεν είναι αυτός που τρέχει τον Ολυμπιακό Βόλου εδώ και δύο χρόνια ο Βασίλης Καρράς. Δεν είναι άνθρωπος που δεν έχει ιδέα που βρίσκεται η Καβάλα, τι χρώματα φοράει η ομάδα και που πέφτει το γήπεδο που παίζει ο Μάκης Ψωμιάδης όπως υποστήριξαν χθες οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Όσο λοιπόν και αν ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια νομικά κενά (αν υπάρχουν) ακόμη και αυτοί που βγήκαν χθες στους δρόμους του Βόλου και τα έσπασαν ξέρουν ότι δεν είναι ο Καρράς αυτός που δύο χρόνια έχει τον Βόλο. Δεν είναι ο Καρράς ο άνθρωπος που επανέφερε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, ούτε αυτός που την έβγαλε στην Ευρώπη.

Σε τι έχουν δίκιο και γιατί μπορούν να γκρινιάζουν οι φίλοι της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου; Στο ότι δεν είναι μόνο αυτοί. Γιατί άλλο πρέπει να γκρινιάζουν; Γιατί η επιτροπή που χθες έκανε καλά τη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια δεν την έκανε σωστά. Μέχρι εκεί και την καταλαβαίνω τη γκρίνια τους και αντιλαμβάνομαι την οργή τους. Αλλά μόνο μέχρι εκεί; Να σπάσουμε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ γιατί η Κυβέρνηση δεν δέχτηκε ότι ο Καρράς είναι ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια κάνει τα πάντα στον Βόλο ως ιδιοκτήτης του τοπικού Ολυμπιακού, συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Και καλό θα είναι η δική τους υποκρισία να σταματήσει εκεί.

Όπως επίσης καλό θα είναι η υποκρισία και των παραγόντων του ποδοσφαίρου σχετικά με τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας να σταματήσει. Διότι από όσα μαθαίνω από χθες το απόγευμα τουλάχιστον 10 παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν προτάσεις από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Είναι λίγο υποκριτικό να τρέχουν όλοι και να πληρώνουν ακριβά τους παίκτες που όλα αυτά τα χρόνια «έστηναν» ματς. Διότι δεν μπορεί η ΠΑΕ να τα έστηνε μόνη της χωρίς τη συμμετοχή παικτών. Αν λοιπόν κράζουν τον Βόλο και τις τακτικές των παραγόντων του, καλό θα ήταν να μην τρέχουν να πάρουν τους παίκτες της ομάδας πληρώνοντας όσο όσο.

Και κάτι τελευταίο. Καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής όλοι να είναι προσεκτικοί και να μην υποτιμούν τον Μπιτσαξή. Με πρώτη και καλύτερη την ΑΕΚ. Που αν την Πέμπτη δεν εμφανίσει κανονική φορολογική ενημερότητα του χρόνου δεν θα παίζει στη Σούπερ Λίγκα. Και όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά και όλοι όσοι σκέφτονται να πάρουν ομάδες ή να μπουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχουν τις προϋποθέσεις να το κάνουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x