Κώστας Μιαούλης

H AEK προκρίθηκε κόντρα στον προπονητή της!

Μετά και το ματς στη Γεωργία, αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να βλέπει ακόμα κάτι θετικό στον Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ είδε τον χάρο με τα μάτια της, αλλά τελικά προκρίθηκε. Χάρη στον άνθρωπο που η διοίκηση τον δίνει αντάλλαγμα ακόμα και για τις συναλλαγές της στο… περίπτερο -και που ο προπονητής όποτε τον βλέπει να παίζει καλά μάλλον… στενοχωριέται.

Μετά και το ματς στη Γεωργία, αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να βλέπει ακόμα κάτι θετικό στον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ είδε τον χάρο με τα μάτια της, αλλά τελικά προκρίθηκε.

Χάρη στον άνθρωπο που η διοίκηση τον δίνει αντάλλαγμα ακόμα και για τις συναλλαγές της στο… περίπτερο -και που ο προπονητής όποτε τον βλέπει να παίζει καλά μάλλον… στενοχωριέται.

Γι’ αυτό άλλωστε και θεωρώ πιθανότατο να μην τον ξαναδούμε στα επόμενα τέσσερα-πέντε παιχνίδια. Για να μάθει να μην παίζει καλά το… παλιόπαιδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε το αδιανόητο. Ξεκίνησε την πιο αργή ΑΕΚ που θα μπορούσε, την ώρα που ήξερε πως θα του αρκούσε να βγάλει μια κόντρα και ένα γκολ για να μην ταλαιπωρηθεί. Αυτή τη φορά ξεκίνησε τον Λαγό, για να ρίξει στάχτη στα μάτια πως κάτι αλλάζει, αλλά ο Κάρλος ήταν και πάλι τοποθετημένος στην άκρη. Όταν στις εναλλαγές θέσεων της απελπισίας ερχόταν ο Κάρλος στον άξονα, γινόταν και κανένα σουτ. Αφού, όμως, ο Χιμένεθ τον ξαναπήγαινε δεξιά, η ΑΕΚ δεν είχε τύχη στο πρώτο μέρος ν’ αλλάξει μπαλιά.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο Λυμπερόπουλος βγήκε και η ΑΕΚ άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο. Ο προπονητής αδυνατεί να κατανοήσει πως οι υπόλοιπες ομάδες που θα παίξει από δω και μπρος δεν είναι Ντιναμό Τιφλίδας. Όταν θα προσπαθεί να βάζει μια ενδεκάδα που θα έχει υποτυπώδη λογική, θα είναι αργά σχεδόν πάντα.

Η απάντηση του ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε βαρύ γήπεδο ο Λεονάρντο, προκαλεί θυμηδία. Ακόμα και αν σ’ αυτό το βαρύ τερέν χρησιμοποιήσεις στα πρώτα 45-60 λεπτά τον παίκτη που μπορεί να σου κάνει διαφορά με μια ενέργεια στο ματς, είναι πιθανότερο να γλιτώσεις την ταλαιπωρία, από το να τραβιέσαι σε παρατάσεις. Μήπως άλλαξαν χλοοτάπητα όταν μπήκε ο Λεονάρντο, κύριε Χιμένεθ;

Ο Ισπανός παριστάνει τον προπονητή. Ο Λεονάρντο σε δύο ματς τον έβγαλε από την δύσκολη θέση κι έδωσε φιλί ζωής στην ΑΕΚ. Ωστόσο για να έρθει αυτή η πρόκριση, θεωρώ πως το μεγαλύτερο εμπόδιο για την «Ένωση» ήταν ο ίδιος ο προπονητής της -και όχι ο αντίπαλος.

Ο Ισπανός, που με όποιον κακό προπονητή και να τον παρομοιάσεις μάλλον θα προσβάλλεις τον συνάδελφο του που θα χρησιμοποιήσεις για τον παραλληλισμό, είναι μακράν ό,τι χειρότερο έχει καθίσει ποτέ στον πάγκο της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x