Ειδήσεις

Μπουρούσης: «Εγώ είμαι αισιόδοξος. Άλλοι δεν είναι...»

Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να ξεπεράσει το άγχος που της φόρτωσε η ήττα από την Εθνική, είναι το μυστικό για τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου.

Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να ξεπεράσει το άγχος που της φόρτωσε η ήττα από την Εθνική, είναι το μυστικό για τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ άφησε κι αιχμές για την κριτική που δέχτηκε η ομάδα μετά την ήττα από τα Σκόπια.

Αποστολή στο Αλίτους, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μία σημαντική νίκη μετά από μία κακή εμφάνιση χθες. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ παιχνιδιού, να τρέξουμε και να κινηθούμε στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε κάποιο άγχος, αλλά θα το ξεπεράσουμε στο γήπεδο αυτοί που είμαστε, παίκτες και προπονητής, για να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά», τόνισε ο διεθνής σέντερ, ενώ κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχτηκε η ομάδα, είπε: «Ας λένε ό,τι θέλουν, εγώ δεν ασχολούμαι. Η ομάδα απάντησε. Εγώ είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, άλλοι δεν είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x