Stoiximan Super League

Περιμένει την απόφαση για Μόνχε

Την οριστική απόφαση για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν στον Ολυμπιακό για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωση του Βιθέντε Μόνχε. Ο Αργεντινός είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί σοβαρά αυτή τη στιγμή του Ερνέστο Βαλβέρδε, θεωρώντας τον ιδανική προσθήκη στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Κρίνεται η συμμετοχή Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα με Μαρσέιγ. Στη Σερβία ο Τζεμπούρ για να υποβληθεί σε θεραπεία με πλακούντα σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Την οριστική απόφαση για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν στον Ολυμπιακό για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την περίπτωση του Βιθέντε Μόνχε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί σοβαρά αυτή τη στιγμή του Ερνέστο Βαλβέρδε, θεωρώντας τον ιδανική προσθήκη στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Με δεδομένο ότι υπάρχουν περιορισμένες επιλογές για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη μέχρι την Παρασκευή, στον Ολυμπιακό τονίζουν πως «δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε. Αν δεν υπάρξει περίπτωση κάποιου αξιόλογου, δεν θα αποκτήσουμε άλλον παίκτη, αν υπάρξει κάτι που κρίνουμε ότι είναι καλό, θα προχωρήσουμε».

Η θέση αυτή των πρωταθλητών Ελλάδας έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι αν δεν γίνει του Μόνχε, είναι πολύ πιθανό να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης. Βέβαια και για τον Αργεντινό χαφ, ο οποίος αρέσει στον Βαλβέρδε, υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες, κυρίως για το γεγονός ότι έχοντας συμμετάσχει με τον Ολυμπιακό Βόλου στα προκριματικά του Europa League, θα μπορεί να συμμετέχει στους «ερυθρόλευκους» στο Champions League μετά το Δεκέμβριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Αν, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει τερματίσει τρίτος, ο Μόνχε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Σε αναμονή οι υπόλοιποι

Στη λίστα του Ολυμπιακού, πάντως, παραμένουν τα ονόματα των Νιχάτ Καβεχτσί και Γκέραλντ Ασαμόα. Οι δύο παίκτες έχουν εξεταστεί από τον Βαλβέρδε, ο οποίος όμως παραμένει επιφυλακτικός, αφού κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει προετοιμασία, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστούν ένα διάστημα ενός μηνός περίπου για να βρεθούν σε αγωνιστική κατάσταση.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο Τούρκος φορ έχει ζητήσει 600.000 ευρώ συν 500.000 μπόνους και διετές συμβόλαιο, ενώ ο Γερμανός 650.000 ευρώ επίσης για συμβόλαιο δύο χρόνων. Από τη μεριά του Ολυμπιακού, δεν πρέπει να αποκλειστεί να γίνει τελικά μια κίνηση για έναν εκ των δύο, αν δεχτούν να πέσουν στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Εκτός των δύο προαναφερόμενων, στο στόχαστρο παραμένει και ο Μίκαελ Φορσέλ, τον οποίο είναι πιθανό να παρακολουθήσει στο αποψινό ματς της Φινλανδίας με την Ολλανδία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Θετικό για τον 30χρονο στράικερ είναι ότι έχει κάνει προετοιμασία με τη Λιντς.

Σήμερα τα εισιτήρια για Ντόρτμουντ

Σε κυκλοφορία τίθενται σήμερα τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ντόρτμουντ. Η διάθεσή τους θα γίνει και πάλι μέσω Ίντερνετ, από τις 10:00 και μετά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τώρα τα εισιτήρια που θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» στη Γαλλία κα αυτά που θα πάρουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στην Ελλάδα, οι δύο διοικήσεις συμφώνησαν στα 400.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x