Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Ο πλήρης τιμοκατάλογος του Φέλιξ Μάγκατ

Φαντάζομαι διαβάσατε κάπου τα νέα καμώματα του Φέλιξ Μάγκατ. Αυτού του γλυκού, προσηνή και βαθιά δημοκρατικού προπονητή, που συζητάει όμορφα και δημοκρατικά με τους παίκτες του, ακούει προσεκτικά τις απόψεις τους, τους χτυπάει φιλικά στην πλάτη και το χαμόγελό του είναι σήμα - κατατεθέν. Αυτός λοιπόν ο καλός κυριούλης, έβγαλε τιμοκατάλογο με την «λυπητερή» προς τους παίκτες του, δηλαδή πρόστιμο ανάλογο με το σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν.

Φαντάζομαι διαβάσατε κάπου τα νέα καμώματα του Φέλιξ Μάγκατ. Αυτού του γλυκού, προσηνή και βαθιά δημοκρατικού προπονητή, που συζητάει όμορφα και δημοκρατικά με τους παίκτες του, ακούει προσεκτικά τις απόψεις τους, τους χτυπάει φιλικά στην πλάτη και το χαμόγελό του είναι σήμα - κατατεθέν. Αυτός λοιπόν ο καλός κυριούλης, έβγαλε τιμοκατάλογο με την «λυπητερή» προς τους παίκτες του, δηλαδή πρόστιμο ανάλογο με το σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν. Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, είναι τα εξής:

- Λάθος στην τακτική: 10.000 ευρώ
- Λάθος πάσα: 1000 ευρώ
- Κατάχρηση ντρίπλας: 500 ευρώ
- Χρήση ακουστικών: 250 ευρώ
- Λεπτό καθυστέρησης: 100 ευρώ

Πέραν του ότι αν ο Μάγκατ ήταν προπονητής σε ελληνική ομάδα, θα είχε φαλιρίσει ο Λέτο από υπερβολική κατάχρηση ντρίπλας, θα πλήρωναν και τα δισέγγονα του Τσιμπάμπα για τα χρόνια καθυστέρησης και το 90% των παικτών θα ζούσε στα παγκάκια λόγω των προστίμων για τα λάθη στην τακτική, το Fight Club βρήκε και σας παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη τον υπόλοιπο τιμοκατάλογο του Μάγκατ, λίγο πριν τον τοιχοκολλήσει στα αποδυτήρια της Βόλφσμπουργκ:

- Αναφορά του ονόματος του Ντιέγκο: 2000 ευρώ.
«Αν για κάποιον λόγο - κούφια η ώρα - πρέπει να αναφέρετε το όνομά του, θα τον λέτε “Τρισκατάρατο”, “Λούσιφερ” ή “Να πάει και να μην ξαναγυρίσει”. Όποιος θέλει να αναφερθεί ακόμα και στον Μαραντόνα, δεν θα τον λέει με το μικρό του όνομα, αλλά μόνο με το επώνυμο».

- Ακομβίωτοι - ασκεπείς - ακούρευτοι: 500 ευρώ (εξαιρείται ο Sotis)
«Νεοσύλλεκτοι, μην βλέπω μαλλιά, χαϊμαλιά, μούσια και σκουλαρίκια, θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει. Να είστε ευπρεπείς. Επίσης δεν θέλω να βλέπω τατουάζ, εκτός αν απεικονίζουν εμένα ή τα ροδοκόκκινα μάγουλα του Koulis Papadopoulos. Όχι Sotis, εσύ μπορείς να έρχεσαι όπως επιθυμείς, στα Alania δεν λέμε ούτε να κουρευτούν, ούτε να ξυριστούν».

- Ροχάλα σε ώρα αγώνα: 1500 ευρώ
«Ακούστε ρεμάλια: εδώ είναι Γερμανία. Οι άνθρωποι βλέπουν μπάλα - είτε στο γήπεδο, είτε απ’ την τηλεόραση - και τρώνε τα λουκάνικά τους, πίνουν μπύρες, θέλουν να το ευχαριστηθούν. Τι φτύνετε όλη την ώρα; Όταν τρώτε εσείς θέλετε να σας βάζω στην τηλεόραση τον Ρικέλμε να πετάει “κοτσύφια” από το στόμα του; Για κανονίστε την πορεία σας».

- Αγκαλιές και φιλιά μετά από επίτευξη γκολ: 3000 ευρώ
«Δεν θα ανεχτώ μπαλαμούτια και χαμουρέματα μετά από γκολ. Τι εικόνα είναι αυτή; Σε λίγο θα βάζετε γκολ και θα γλύφεστε ή θα τρίβεστε σαν στριπτιζούδες πάνω στο σημαιάκι του κόρνερ. Αν θέλετε να πανηγυρίζετε σαν ντιντήδες, να πάτε στο «Blue Oyster» να βρείτε τους τύπους με τα δερμάτινα γιλέκα».

- Χασμουρητό από αναπληρωματικό στον πάγκο εν ώρα αγώνα: 750 ευρώ
«Βαριέσαι παιδί μου; Θα ήθελες να είσαι σπίτι σου να πάρεις έναν υπνάκο; Σου προκαλεί υπνηλία η ομάδα του Φέλιξ του Μάγκατ; Νιώθεις ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις; Να σου φέρουμε κι ένα σταυρόλεξο να περάσει η ώρα σου; Ένα μαξιλάρι, να μην πιάνεται ο σβέρκος σου; Ρε ουστ από δω, που ανοίγεις ένα στόμα σαν μπουκαπόρτα του “Ρομίλντα”. Κοπρίτη!»

Κώστας Βαϊμάκης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x