Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Σχολές Χορού «Ρόμπι Σάβατζ»

«Φίλες μου γεια σας. Με λένε Σάβατζ. Ρόμπι Σάβατζ. Είμαι σίγουρος ότι με ξέρετε όλες, με ποθείτε, με ονειρεύεστε χρόνια, έχετε φαντασιώσεις με μένα που δεν μπορείτε να εξομολογηθείτε ούτε στον Παπά της ενορίας σας. Χαλαρώστε, δεν είστε οι μόνες. .

«Φίλες μου γεια σας. Με λένε Σάβατζ. Ρόμπι Σάβατζ. Είμαι σίγουρος ότι με ξέρετε όλες, με ποθείτε, με ονειρεύεστε χρόνια, έχετε φαντασιώσεις με μένα που δεν μπορείτε να εξομολογηθείτε ούτε στον Παπά της ενορίας σας.

Χαλαρώστε, δεν είστε οι μόνες. Ξέρω τι προκαλώ στις γυναίκες, ξέρω ότι ευθύνεται γι’ αυτό το πυρόξανθο μαλλί μου, το θεληματικό μου πηγούνι, το αστραφτερό χαμόγελό μου, το δασύτριχο στέρνο μου, η κορμοστασιά - λαμπάδα, τα στραβά αλλά γοητευτικά μου κανιά που υπόσχονται πολλά και αμαρτωλά...

Αλλά και τι κάνω για όλα αυτά; Κανείς ποτέ δεν πέθανε από υπερβολική δόση σεξ-απίλ...

Αγαπημένες μου, το ξέρω ότι απ’ τη στιγμή που αποφάσισα να σταματήσω τη μπάλα, λίγους μήνες πριν, πέσατε σε κατάθλιψη. Η Αγγλική Ομοσπονδία, η Βασίλισσα, ο Πρωθυπουργός, η Πίπα Μίντλετον, έπεσαν στα πόδια μου γονατιστοί για να αλλάξω γνώμη (ειδικά η Πίπα...) Μου είπαν ότι χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ ίδιο. Τους είπα ότι το γνωρίζω. Μου είπαν να αναθεωρήσω, για να μην χαθούν όλες αυτές οι γυναίκες που είχαν έρθει κοντά στο άθλημα για χάρη μου. Τους είπα Δεν Νομίζω Τάκη. Με ρώτησαν ποιος είναι ο Τάκης. Τους είπα ο Καραγιοζόπουλος. Και κάπου εκεί δεν με ξαναενόχλησαν.

Αγαπούλες μου, δυο κουβέντες θέλω μόνο να σας πω: να ξέρετε ότι ποτέ δεν έλειψα και δεν θα λείψω από κοντά σας. Από τις 10 Σεπτεμβρίου και για την υπόλοιπη ζωή σας, θα με απολαμβάνετε στο σόου «Strictly Come Dancing». Θα είμαι αέρινος και εντυπωσιακός, όπως ήμουν και στο γήπεδο. Τα μαλλιά μου θα ανεμίζουν στο δείλι, όπως πάντα. Ο κόσμος θα με θαυμάζει - καμία πρωτοτυπία. Και στο τέλος, εγώ θα σας επιβραβεύω με ένα χαμόγελο απ’ αυτά που προκαλούν πολλαπλούς οργασμούς κι εσύ με την ψήφο σας. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα μιας σχέσης που στηρίχθηκε πάντοτε στην ειλικρίνεια.

Θέλω να πω και δυο κουβέντες σε μερικούς γελοίους που διαβάζουν αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο και χαχανίζουν. Ακούστε μάγκες: θυμάστε εκείνο το παιχνίδι τον Φλεβάρη του 2010, ανάμεσα στην ομάδα μου την Ντέρμπι και την Μπέρμιγχαμ; Που είχα χτυπήσει κατά λάθος τον επόπτη στα καλαμπαλίκια; Ε, σας έχω νέα: δεν ήταν κατά λάθος. Πώς να χτυπήσεις κατά λάθος έναν επόπτη στα «τρυφερά»; Εκτός αν είναι ο επόπτης που ελέγχει την αντίπαλη περιοχή και σε έχει κόψει δυο φορές με ανύπαρκτο οφσάιντ. Α, βλέπω κόπηκαν μερικά χάχανα. Για σένα φίλε εκεί στο βάθος που ακόμα γελάς σαν βλάκας, έχω και μια ακόμα ιστορία:

Θυμάσαι κάποτε που πήγαινα στην Ολλανδία, για φιλικό ανάμεσα στη Ντέρμπι και την Ντεν Χάαγκ και διαπίστωσα στο αεροδρόμιο ότι είχα πάρει το διαβατήριο της γυναίκας μου, αντί για το δικό μου; Φυσικά και το θυμάσαι, όπως και την ατάκα της κυρίας στο αεροδρόμιο, πως με λίγο μέικ - απ και ένα καλό ξύρισμα θα ήμουν ίδιος με τη γυναίκα μου. Με λύπη σε πληροφορώ πως η εν λόγω κυρία έκανε να φάει 3 εβδομάδες - δύσκολο να φας άμα σου λείπουν 8 δόντια. Και ποιος να σε ταΐσει, αν έχεις και τα δυο χέρια στον γύψο, το σαγόνι εξαρθρωμένο και όλα τα πλευρά σου ραγισμένα; Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στην κυρία που γλίστρησε λίγη ώρα μετά και έπεσε από τις σκάλες και χαίρομαι καλέ μου κύριε που σταματήσατε τα χαμόγελα και δείχνετε πλέον τη δέουσα σοβαρότητα.

Φίλες μου, κάπου εδώ σας χαιρετώ. Περιμένω την ψήφο και την στήριξή σας. Και - ποιος ξέρει; - ίσως να σας δω στη “Σχολή Χορού Ρόμπι Σάβατζ” που σύντομα θα ανοίξω. Να θυμάστε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι θα γίνονται και μαθήματα πριβέ, στο χώρο σας, αβάδιστα. Να θυμάστε επίσης ότι η ευλογία του Ρόμπι του Σάβατζ, είναι ευλογία θεϊκή.

Αν δεν με πιστεύετε, δείτε την φωτογραφία από ένα υπερηχογράφημα που βγήκε στη Βραζιλία πριν μερικούς μήνες. Μ’ αρέσει που αναρωτιόταν ο πατέρας του παιδιού τι δουλειά είχε η φάτσα μου στην κοιλιά της γυναίκας του, αντί να ρωτήσει την ίδια...

Σας φιλώ παντού.
Ρόμπι»

Κώστας Βαϊμάκης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x