Γιώργος Ζαχαριάδης

Ομάδα με ειδικές ανάγκες

Ομάδα με ειδικές ανάγκες παρουσίασε ο Σάκης Τσιώλης. Πολύ μακριά από την εμφάνιση στα Γιάννενα, όπου μπορούσε να αποσπάσει «διπλό», ο Άρης έκανε βήματα προς τα πίσω. Στην πρώτη του εντός έδρας και ουσιαστικά, αξιόπιστη δοκιμασία της χρονιάς, έναντι ενός αντιπάλου που αποδεικνύει ότι είναι άκρως επικίνδυνος και υποψήφιος για την πεντάδα, απογοήτευσε οικτρά και έχει δημιουργηθεί, πλέον, η αίσθηση ότι θα πρέπει να συμβούν πολλά για να αποδώσει, τελικά, αυτό που ήλπιζε ο προπονητής του.

Ομάδα με ειδικές ανάγκες παρουσίασε ο Σάκης Τσιώλης. Πολύ μακριά από την εμφάνιση στα Γιάννενα, όπου μπορούσε να αποσπάσει «διπλό», ο Άρης έκανε βήματα προς τα πίσω.

Στην πρώτη του εντός έδρας και ουσιαστικά, αξιόπιστη δοκιμασία της χρονιάς, έναντι ενός αντιπάλου που αποδεικνύει ότι είναι άκρως επικίνδυνος και υποψήφιος για την πεντάδα, απογοήτευσε οικτρά και έχει δημιουργηθεί, πλέον, η αίσθηση ότι θα πρέπει να συμβούν πολλά για να αποδώσει, τελικά, αυτό που ήλπιζε ο προπονητής του.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Αυτή η ομάδα δεν ανήκει στο γκρουπ των ευρωπαίων του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά κάπου πολύ χαμηλότερα, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που είναι έτοιμος για όλα και άξιζε να φτάσει στη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επειδή αρκετοί θα σταθούν στην αποβολή του Σολτάνι και έτσι ίσως αδικήσουν τον εξαιρετικό Ατρόμητο που αν είχε επαρκώς μεγαλύτερη ευστοχία θα είχε σημειώσει από νωρίς ένα ή και δύο γκολ νίκης παραπάνω, εκτιμούμε ότι ακόμη και με 12 και 13 να έπαιζε ο Άρης, δεν θα μπορούσε να τον νικήσει. Ίσως ούτε καν να τον ισοφαρίσει. Όσο ο Σολτάνι εκθέτει τον προπονητή του, την ομάδα του και όλους αυτούς που πίστεψαν ότι θα παίξει ποδόσφαιρο κι όχι. θέατρο σκιών, η επιτυχία θα παραμένει δύσκολη υπόθεση. Πιο δύσκολη γίνεται όσο κι ο συνάδελφός του, ο Καστίγιο, εξακολουθεί να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, αντί να βάλει κάτω το κεφάλι του και να παίξει ποδόσφαιρο για να δικαιολογήσει το πλούσιο συμβόλαιό του σε εποχές που δεν θα έβρισκε εύκολα σε κάποιο άλλο σημείο του ποδοσφαιρικού ορίζοντα.

Είναι προφανές ότι οι επιλογές του Τσιώλη για μια καινούργια ομάδα μοιάζουν με βραδυφλεγείς βόμβες που συχνά θα σκάνε στα χέρια του και δεν φαίνεται να είναι σε θέση να τις εξουδετερώσει πριν την έκρηξη. Τον εκθέτουν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν τελικά θα καταφέρει να τους πείσει ότι αυτό που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ποδόσφαιρο, αλλά, μια αποτυχημένη, κακόγουστη παράσταση.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο προπονητής, ο Άρης γενικότερα, μια που δεν είναι μόνον ο Τσιώλης που θα πρέπει να φορτωθεί τις ευθύνες για την παρουσία προβληματικών ποδοσφαιριστών, έβαλαν αυτό το περιβόητο στοίχημα που μας απασχολεί όταν υπάρχουν φυσιογνωμίες σαν τον Καστίγιο, τον Σολτάνι και τον Ιάκομπ. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι για τις παράλληλες ποδοσφαιρικές τους δραστηριότητες.

Μόλις πριν από μερικές μέρες τους αποδοκίμασε αφού προηγουμένως κατάφεραν να χάσουν από την Επανωμή και να φέρουν ενός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας.

Οι νουθεσίες του φαίνεται ότι όχι απλά δεν εισακούστηκαν αλλά αντίθετα, παρεξηγήθηκαν και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x