Ειδήσεις

Ζήσης: «Ο καθένας κάτι ξεχωριστό»

Το μυαλό της Εθνικής βρίσκεται ήδη στην προημιτελική φάση και το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Γαλλία. Όπως τόνισε ο Νίκος Ζήσης μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία, η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τους «τρικολόρ» αλλά όχι να τους φοβηθεί. Ο γκαρντ της Σιένα έχρισε φαβορί τον Πάρκερ και την παρέα του προσθέτοντας ωστόσο ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κάνει την έκπληξη αν τόσο η ομάδα, όσο και ο καθένας από τους παίκτες του Ζούρου πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Το μυαλό της Εθνικής βρίσκεται ήδη στην προημιτελική φάση και το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Γαλλία. Όπως τόνισε ο Νίκος Ζήσης μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία, η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τους «τρικολόρ» αλλά όχι να τους φοβηθεί. Ο γκαρντ της Σιένα έχρισε φαβορί τον Πάρκερ και την παρέα του προσθέτοντας ωστόσο ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κάνει την έκπληξη αν τόσο η ομάδα, όσο και ο καθένας ξεχωριστά από τους παίκτες του Ζούρου πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

Για το ματς με τη Γεωργία και το τουρνουά μέχρι εδώΓ

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο όμως θα γινόταν εφικτό εφόσον παραμέναμε συγκεντρωμένοι. Έτσι καταφέραμε να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που ήταν η είσοδος στην οκτάδα. Μας στοίχισε η ήττα από τους Σκοπιανούς και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Όμως ανακάμψαμε κάναμε σημαντικές νίκες οι οποίες μας έδωσαν πρόκριση στους ‘8’. Σήμερα κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όμως στην ανάπαυλα ανασυγκροτηθήκαμε και στο δεύτερο μέρος παίξαμε δυνατά. Όπως πρέπει να παίξουμε και κόντρα στους Γάλλους. Το β’ ημίχρονο πρέπει να είναι οδηγός μας».

Για το τι πρέπει να προσέξει κόντρα στη Γαλλία η Εθνική:

«Οι Γάλλοι είναι το φαβορί. Ο Τόνι Πάρκερ είναι ο ηγέτης τους όμως παίκτες όπως Μπατούμ και ο Νόα έχουν αλλάξει πολύ την ομάδα. Ο Νόα είναι καταπληκτικός τόσο αμυντικά όσο και στον τομέα των ριμπάουντ. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα. Αρχικά πρέπει να σταματήσουμε τον Πάρκερ και μετά του υπόλοιπους που μπορεί να μας κάνουν τη ζημιά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει κάτι ξεχωριστό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κάνουμε ότι μας πει ο κόουτς και θα παίξουμε συγκεντρωμένα. Αυτοί είναι το φαβορί. Αυτοί έχουν την πίεση. Αυτοί διάλεξαν αντίπαλο».

Για το ρόλο που καλείται να παίξει ως πιο έμπειρος:

«Λείπουν φέτος μεγάλοι παίκτες και προσωπικότητες. Εγώ κάθε φορά κάνω ότι μου ζητά ο προπονητής, προσπαθώντας να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x