Champions League

«Κανονιά» από Γερμανία…

Με ένα απίστευτο και μονοκόμματο σουτ του Πέρισιτς στο 88’ η Ντόρτμουντ κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στην Άρσεναλ και να πάρει αυτό που της άξιζε από το παιχνίδι του ομίλου (6ου) του Ολυμπιακού στο Champions League. Η εντυπωσιακή «κανονιά» του Σέρβου επιθετικού της γερμανικής ομάδας άφησε σύξυλο τον Αρσέν Βενγκέρ που μέχρι εκείνη τη στιγμή έβλεπε την ομάδα του να οδηγείται σε νίκη, σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Φαν Πέρσι στο 42’.

Με ένα απίστευτο και μονοκόμματο σουτ του Πέρισιτς στο 88’ η Ντόρτμουντ κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στην Άρσεναλ και να πάρει αυτό που της άξιζε από το παιχνίδι του (6ου) ομίλου του Ολυμπιακού στο Champions League.

Η εντυπωσιακή «κανονιά» του Σέρβου επιθετικού της γερμανικής ομάδας άφησε σύξυλο τον Αρσέν Βενγκέρ που μέχρι εκείνη τη στιγμή έβλεπε την ομάδα του να οδηγείται σε νίκη, σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Φαν Πέρσι στο 42’.



Ένα αποτέλεσμα για να σκάσει λίγο το χειλάκι των οπαδών της, έπειτα από τις ψυχρολουσίες στην Premier League, επεδίωκε η Άρσεναλ. Άλλωστε, η νίκη κόντρα στη Σουόνσι από μόνη της δεν ήταν ικανή για να κάνει τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» να ξεχαστούν.

Παίρνοντας τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο πρώτο μέρος οι «κανονιέρηδες» πιθανότατα θα σκέφτονταν ότι επιτέλους η τύχη τους κλείνει το μάτι.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, με απίστευτη δίψα έπειτα από εννιά χρόνια απουσίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και είχε το πάνω χέρι απέναντι στην Άρσεναλ, η οποία ίσως δεν περίμενε τέτοια καταιγίδα…

Παρ’ όλα αυτά η εμπειρία των «κανονιέρηδων» δεν τους άφησε να χάσουν την υπομονή τους και στο 42’, σε μία ολιγωρία της άμυνας της Ντόρτμουντ, ο Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ επέστρεψε από τα αποδυτήρια με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως πολύ γρήγορα και πάλι οι γηπεδούχοι πήραν το πάνω χέρι. Εν τέλει, χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 88’ του για να πιάσει ο Πέρισιτς ένα ασύλληπτο σουτ και να το φέρει στα ίσια…

Δείτε το φιλμ του αγώνα.





Bor 1-1 Ars by goalsarenaorg



Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Σουμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Κελ, Γκέτσε, Γκροσκρεουτς, Μπεντερ, Λεβαντόφσκι, Καγκάουα

Στον πάγκο: Λάνγκερακ, Σαντάνα, Σίλβα, Μπλαστσικόφσκι, Γκουντογκαν, Περισιτς, Ζιντάν

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάγκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Σονγκ, Μπεναγιούν, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ, Ζερβίνιο

Στον πάγκο: Φαμπιάνσκι, Σάντος, Τζουρού, Φλίμπονγκ, Γιανγκ, Αρσάβιν, Σαμάκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x