Ειδήσεις

«Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός σέντερ τόνισε πως είναι «τιμή» για εκείνον το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, με την ΠΓΔΜ, στο Ευρωμπάσκετ.

Την επιθυμία να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Πέρο Άντιτς.

Ο Σκοπιανός σέντερ τόνισε πως είναι «τιμή» για εκείνον το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, με την ΠΓΔΜ, στο Ευρωμπάσκετ.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την 4η θέση, έστω κι αν θα μπορούσαμε να πάρουμε και την Τρίτη. Χωρίς αμφιβολία. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου και έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα», είπε ο Πέρο Άντιτς και πρόσθεσε: «Σίγουρα, όλα αυτά που ζήσαμε εδώ δεν έχουν προηγούμενο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η πορεία και τα επόμενα χρόνια».

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για το αν θέλει να επιστέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και απάντησε πως: «Το ελπίζω! Θα ήταν πολύ καλό. Αν με θέλουν, θα ήταν πολύ ωραία να παίξω. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει σπουδαία ιστορία και θα ήθελα να αγωνιστώ με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Είναι τα χρώματα που μου αρέσουν. Είναι τιμή μου αν με θέλει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x