Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Ο μικρός πρίγκιπας θέλει Ολυμπιακό!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του πρίγκιπα Σουλτάν Μιν Νασσέρ Μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, μια δεύτερη ανακοίνωση έρχεται να ταράξει τα νερά και να επιβεβαιώσει τη «επίθεση κεφαλαίων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δείχνει να περνάει οριστικά σε νέα εποχή (σόρι, είναι πολύ δελαστική η ανακοίνωση για να μην «κανιβαλιστεί»).

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του πρίγκιπα Σουλτάν Μιν Νασσέρ Μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, μια δεύτερη ανακοίνωση έρχεται να ταράξει τα νερά και να επιβεβαιώσει τη «επίθεση κεφαλαίων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δείχνει να περνάει οριστικά σε νέα εποχή (σόρι, είναι πολύ δελαστική η ανακοίνωση για να μην «κανιβαλιστεί»):

(Μα)Τζέντα, 20/9/11

Είμαι ο «μικρός πρίγκιπας», ο ήρωας του γνωστού βιβλίου του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί. Όπως ξέρετε ζω εδώ και τόσα χρόνια μόνος στον πλανήτη μου, τον Β612. Πάνω σ’ αυτόν υπάρχουν τρία ηφαίστεια κι ένα τριαντάφυλλο. Μέχρι πρότινος πίστευα ότι αυτά ήταν μόνο δικά μου, ότι δεν υπήρχε κανένας που να έχει τα ίδια με ‘μένα.

Πριν λίγες μέρες ομως πήγα μια βόλτα στον έβδομο πλανήτη, τη Γη, και συνάντησα πράγματα που δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό μου: βρήκα κάποιον που δεν μπορούσε να ζωγραφίσει ένα πρόβατο, το πιστεύεις; Μίλησα μ’ ένα φυτό κι ένα φίδι, αλλά όσο προχωρούσα ανακάλυπτα περίεργα πράγματα. Όταν ανέβηκα στην κορυφή ενός βουνού άκουσα μόνο να μου επαναλαμβάνουν αυτά που έλεγα... Κι έπειτα είδα με λύπη ότι υπάρχουν κι άλλα ηφαίστεια σαν τα δικά μου, ενεργά κι ανενεργά, και εκατομμύρια τριαντάφυλλα επίσης. Ένιωσα χάλια.

Γύρισα στον πλανήτη μου ένα ράκος. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι «πρίγκιπας είσαι, διάολε, έστω και μικρός, δικαιούσαι να έχεις κάτι ολόδικό σου». “Αυτό είναι!”, είπα από μέσα μου. Και τι καλύτερο από το να εμπλακώ ενεργά με τον αθλητισμό; Από μικρός, ξέρετε, είμαι μεγάλος φαν του ράγκμπι (New Zealand rules!), του ποδοσφαίρου (Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ και τώρα πια και Ολυμπιακός!) και των υγρών σπορ (από Τάμας Ντάρνι μέχρι Asia Carrera). Μάλιστα επί σειρά ετών συμμετέχω ενεργά και υποστηρίζω αθλητικά προγράμματα σε όλο το φάσμα του γαλαξία μας, με σκοπό να προσελκύσω νεαρούς εξωγήινους, Βριλ και Βολκανιανούς στον αθλητισμό.

Σε όσους με αμφισβητούν, θέλω να πω ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και να σας ενημερώσω επισήμως ότι μετά τη συνάντηση μου με τον κ. (ακατάληπτο) στο αρχηγείο του Β612 και μετά την θετική αξιολόγηση της προσφοράς μας θα είμαι χαρούμενος να έρθω στην Αθήνα για να υπογράψω τη σχετική συμφωνία και να καταβάλλω αμέσως τις απαιτούμενες τραπεζικές εγγυήσεις σε ηφαιστειακό πέτρωμα. Ο Θεός ας σας προστατέψει.

My royal highness, ο μικρός πρίγκιπας των ονείρων σας, άρχων του σύμπαντος και ενσαρκωτής των μύχιων πόθων σας.
(ακατανόητη σφραγίδα, δυσανάγνωστη υπογραφή)

Γιάννης Τσαούσης (εν Ελλάδι εκπρόσωπος)

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x