Μιχάλης Τσόχος

Ο Τζίγκερ οφείλει να μιλήσει χθες, όχι αύριο!

Ο τόπος έχει γεμίσει από Πρίγκιπες και εκπροσώπους τους. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ακούν καθημερινά διάφορα αραβικά ονόματα, και μαζί τους το απαραίτητο συνοδευτικό των εκατομμυρίων ευρώ που θα μπουν στην ομάδα. Εχουμε ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες που έχει ξεκινήσει αυτό το γαϊτανάκι και άκρη δεν βρίσκουμε.

Ο τόπος έχει γεμίσει από Πρίγκιπες και εκπροσώπους τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ακούν καθημερινά διάφορα αραβικά ονόματα, και μαζί τους το απαραίτητο συνοδευτικό των εκατομμυρίων ευρώ που θα μπουν στην ομάδα.

Εχουμε ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες που έχει ξεκινήσει αυτό το γαϊτανάκι και άκρη δεν βρίσκουμε.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο κύριος Τσάκας δίνει το ρεσιτάλ του καθημερινά σε εφημερίδες και ραδιόφωνα και το ταξίδι Τζέντα-Αθήνα έχει μετατραπεί στη συνείδηση όλων μας κάτι σε Παγκράτι-Κολλιάτσου. Το μελάνι που έχει χυθεί για να μεταφέρει τα όσα έχει πει κατά καιρούς πολύ, αλλά κανείς δεν ξέρει αν έστω και μία λέξη από όσα έχει πει ισχύουν.

Πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό το κομφούζιο. Μα μία απλή και ξεκάθαρη τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Είναι πραγματικά απορίας άξιο γιατί ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν κάνει μία δημόσια τοποθέτηση για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Γιατί δεν λέει στον κόσμο του ΠΑΟ ξεκάθαρα τι συμβαίνει με τον περιβόητο Πρίγκιπα. Γιατί διαρρέει πράγματα του τύπου «είναι υπαρκτό πρόσωπο» και δεν μας λέει δημόσια τι εννοεί με αυτό. Εχει μιλήσει μαζί του; Είναι υπαρκτό και ζεστό το ενδιαφέρον; Είναι αρκετές οι πιθανότητες να υπάρξει deal; Πως φαίνεται στον ίδιο τον Τζίγκερ η περίπτωση Τσάκα; Απορεί και αυτός με κάποια από αυτά που λέει ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα ή τα βρίσκει όλα φυσιολογικά;

Σε γενικές γραμμές ο Τζίγκερ έχει ήδη αργήσει να τοποθετηθεί επί του θέματος. Θα έπρεπε να το έχει κάνει χθες όχι αύριο. Διότι πλέον οι φωνές από ανθρώπους όπως ο Βγενόπουλος, ή ο Πολέμης που δημόσια έχουν αμφισβητήσει την αξιοπιστία αυτής της υπόθεσης θα πυκνώνουν. Και αν όντως στο τέλος αποδειχτεί μία φούσκα, τότε το ανάθεμα και όχι αδίκως θα πέσει πάνω στον Τζίγκερ.

Δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει τόσες μέρες και ο Γιάννης Βραδινογιάννης να μην έχει καταλάβει αν αυτή η υπόθεση είναι σοβαρή ή όχι. Αν έχει διαπιστώσει τη σοβαρότητα της, οφείλει να το πει δημόσια, αν όχι τότε ας τελειώνει με αυτή την ιστορία πριν ο Παναθηναϊκός πληγωθεί ακόμη περισσότερο και γίνει ανέκδοτο στα χείλη των αντιπάλων, αλλά και στων όποιων σοβαρών επενδυτών θα θελήσουν αύριο μεθαύριο να επενδύσουν ή να ασχοληθούν τέλος πάντων με τον σύλλογο.

Ενας επιπλέον λόγος για να το κάνει είναι και αυτό που μας προέκυψε με την… κουμπαριά (κανονική ή από σπόντα) του Τσάκα με τον Βατσινά. Ο ίδιος μπορεί να λέει ότι μην το κάνετε θέμα που υπάρχει κάποια μακρινή κουμπαριά με τον Βατσινά, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν η ιστορία του αποδειχτεί φούσκα δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο ο Τζίγκερ να αποδείξει ότι ο Τσάκας δεν ήταν μία δική του εφεύρεση για να κόψει τον δρόμο (όπως και αν προσπαθούσε να τον βαδίσει) στον Βγενόπουλο.

Οσο ο Τζίγκερ δεν μιλάει δημόσια τόσο αυτή η υπόθεση θα γυρίζει εις βάρος του και κυρίως σε βάρος της αξιοπιστίας του ίδιου του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x