Stoiximan Super League

Στηρίζει τον Κοστάντσο ο Βαλβέρδε

Αποφασισμένος να στηρίξει τον Φράνκο Κοστάντσο εμφανίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φώναξε τον Αργεντινό τερματοφύλακα και μίλησαν για μερικά λεπτά στη χθεσινή προπόνηση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του τονώσει το ηθικό και να του ζητήσει να μείνει ανεπηρέαστος από όσα λέγονται για εκείνον. .

Αποφασισμένος να στηρίξει τον Φράνκο Κοστάντσο εμφανίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φώναξε τον Αργεντινό τερματοφύλακα και μίλησαν για μερικά λεπτά στη χθεσινή προπόνηση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του τονώσει το ηθικό και να του ζητήσει να μείνει ανεπηρέαστος από όσα λέγονται για εκείνον.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως η υπόθεση του 31χρονου γκολκίπερ χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Αν ο Βαλβέρδε βγάλει από την ενδεκάδα τον Κοστάντσο, είναι σαν να τον «τελειώνει» και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο το έργο του Μπάλας Μέγιερι που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει.

Ο Ισπανός ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και δεν θέλει να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Ο 47χρονος προπονητής θεωρεί ότι ο Αργεντινός θέλει στήριξη και πρέπει να αποβάλλει το άγχος που τον έχει καταβάλει, αφού όλοι περιμένουν από αυτόν εμφανίσεις ανάλογες με εκείνες του Αντώνη Νικοπολίδη.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Βαλβέρδε μίλησε στον Κοστάντσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, έχοντας ως στόχο να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν για τη συμμετοχή του 31χρονου παίκτη στα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών (ΑΕΚ και Ντόρτμουντ). Ο «Τσινγκούρι» ζήτησε από τον Αργεντινό να συνεχίζει τη δουλειά του και να κλείσει τα αυτιά του στην κακοπροαίρετη κριτική που ασκείται στο πρόσωπό του.

Φυλάγεται (;) ο Τζεμπούρ

Πρόβλημα τραυματισμού φέρεται να αντιμετωπίζει ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αλγερίας για τον κυριακάτικο (09/11) αγώνα με την Κεντρική Αφρική. Παρόλα αυτά, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενημέρωσε πως ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Θέος (επικεφαλής γιατρός της ομάδας) πήρε τη διαβεβαίωση πως ο 27χρονος φορ δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά αισθάνεται λίγο κουρασμένος. Ο Τζεμπούρ δεν θέλει να ρισκάρει - με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με – να απουσιάσει από τα κρίσιμα παιχνίδια με την ΑΕΚ (15/10) και την Ντόρτμουντ (19/10).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x