Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚτσήδες στο Χαριλάου. Ας γελάσω!

Το γέλιο είναι υγεία, σκέφτηκα όταν διαπίστωσα τελικά ότι δεν είναι απλά μια φήμη. Είναι κάτι χειροπιαστό: Εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ να ζητήσει εισιτήρια από τον Άρη για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο www.sport-fm.gr

Το γέλιο είναι υγεία, σκέφτηκα όταν διαπίστωσα τελικά ότι δεν είναι απλά μια φήμη. Είναι κάτι χειροπιαστό: Εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ να ζητήσει εισιτήρια από τον Άρη για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αν τυχόν προκύψει οριστικά ζήτημα παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μετά από αρκετά χρόνια εμπάργκο, σε πρώτη φάση θα πρέπει να την... ευλογήσει η αστυνομία. Η συμμετοχή της στη μετάβαση των οπαδών είναι καθοριστική. Ειδικά σε τέτοιες μέρες, το φιτίλι για επεισόδια ανάβει άνευ λόγου και αιτίας και οι δρόμοι μεταβάλλονται σε πεδία μάχης για ψύλλου πήδημα.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Κι αν η αστυνομία συνηγορήσει, περνάμε στο δεύτερο στάδιο. Πόσα εισιτήρια θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ; Το 5, το 10%; Ας πούμε ότι Αρης και ΠΑΟΚ βρίσκουν τη λύση. Που θα τοποθετηθούν; Μα που αλλού; Εκεί στη «θύρα 4» η οποία ανοίγει για τους φιλοξενούμενους και όχι στην «θύρα 1» -που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ- για να έχει θέα και άπλα. Θα διαφωνήσουν λοιπόν, ακόμη κι αν έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα ικανοποιηθεί, ο Άρης δεν θα μετακινηθεί στην αρχική του υπόδειξη για τη «θύρα 1» και το σενάριο θα ολοκληρωθεί μια – δύο ανακοινώσεις που θα συζητηθούν και δεν αποκλείεται να ενισχύσουν τα πάθη.

Βέβαια, η πρόσφατη εμπειρία από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, επιβάλλει να είμαστε υποψιασμένοι. Ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, αν οι δυό ομάδες συμφωνήσουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπάρχει μια παράμετρος την οποία οφείλουμε να εξετάσουμε:

Πόσα αθώα μπορεί να είναι η παρουσία της αστυνομίας; Αν πρόκειται να επιτεθούν χωρίς να υπάρχει λόγος, όπως αποδείχθηκε ότι συνέβη στη Νέα Σμύρνη, και να δημιουργήσουν πανδαιμόνιο που θα επιφέρει τιμωρίες και στις δύο ομάδες, αφήστε καλύτερα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x