Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Τέβεζ, έλα στην Πανάθα!

Ο Πρίγκηπας το είπε ξεκάθαρα: «θέλω έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό». Με μεταγραφές από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αλλά και σεβασμό στο υπάρχον ρόστερ (α ρε Βύντρα, πάγκο που έχει να φάει ο Ντάνι Άλβες...).

Ο Πρίγκηπας το είπε ξεκάθαρα: «θέλω έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό». Με μεταγραφές από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αλλά και σεβασμό στο υπάρχον ρόστερ (α ρε Βύντρα, πάγκο που έχει να φάει ο Ντάνι Άλβες...).

Κι εσύ Καρλίτο Τέβεζ, μπορεί να μην παίζεις ούτε στη Ρεάλ, ούτε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ας πούμε ότι είσαι παίκτης αυτού του επιπέδου και θα μπορούσες να παίζεις σε μια απ’ τις δυο. Οπότε θα σου κάνουμε τη χάρη να σε πάρουμε στην Ελλάδα, για να μην σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου, να μην πηγαίνεις σπίτι συνοδεία αστυνομικών, να μην πληρώνεις πρόστιμα ύψους 1,7 εκατομμυρίων, να μην σε κράζουν τα ΜΜΕ. Έλα στην Πανάθα και δεν θα χάσεις, διότι:

- Εδώ ποτέ δεν σου πούμε «σήκω για ζέσταμα στο 70’». Είτε θα ξεκινάς πάντα βασικός, είτε - αν βαριέσαι να παίξεις απ’ την αρχή - θα σου λέμε «μπες και παίξε χωρίς ζέσταμα».

- Εδώ ποτέ δεν θα σου ρίξουμε πρόστιμο. Όχι 1,7 εκατομμύρια, ούτε 1,7 ευρώ. Λεφτά, υπάρχουν. Κι αν δεν υπάρχουν βρε αδελφέ, από σένα θα τα βγάλουμε; Από τον τίμιο μεροκαματιάρη; Την κρίση θα την πληρώσει η πλουτοκρατία, όχι εσύ.

- Εδώ ποτέ δεν θα σου πούμε «μην πας στην πατρίδα σου», «άργησες να γυρίσεις» ή «γύρνα πίσω αύριο». Πρώτα απ’ όλα, σεβασμός στις ανάγκες του ποδοσφαιριστή και την οικογένεια. Κι αν θες να επισκεφτείς την «ανηψούλα» σου την Αντονέλα από την «Πάτυ», εμάς τι λόγος μας πέφτει;

- Εδώ θα σε συνοδεύει η αστυνομία μόνο για να προστατεύσει από την αγάπη των οπαδών κι όχι από την αγανάκτησή τους. Με τριαντάφυλλα θα σε ραίνουν κι όχι με γιαούρτια.

- Εδώ κανένας Αργεντινός δεν θα έρθει για να σου πάρει τα σκήπτρα. Διότι εδώ ο μόνος Κουν που είχαμε, ήταν του θεάτρου κι όχι της μπάλας. Κι αν ακούσεις για Τζέκο στην Ελλάδα, απλά θυμήσου τι σου έλεγε η μαμά σου όταν ήσουν μικρός: ότι δεν παίρνουμε καραμέλες από άγνωστους...

- Εδώ θα σε βοηθήσουμε να επιστρέψεις στα βασικά πλάνα του προπονητή σου στην Εθνική. Το έχουμε ξανακάνει πρόσφατα με επιτυχία...

- Εδώ θα κυκλοφορείς με κοντομάνικο 9 μήνες το χρόνο, όχι να αναγκάζεσαι να παίζεις με ισοθερμικά κι εκείνο το κασκόλ, που είναι σαν να προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σε κρεμάσουν κι έβαλες κάτι πρόχειρο για να το καλύψεις.

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά ακόμα (που δεν θα σου αποκαλύψουμε από τώρα), έλα Καρλίτο στην Πανάθα. Για να την απογειώσεις και να απογειωθείς μαζί της, από τη θέση του πιλότου. Με την βοήθεια του Θεού, του Αλλάχ και όποιου άλλου τραβάει η καρδούλα σου.

Κώστας Βαϊμάκης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x