Μιχάλης Τσόχος

Τον λένε… Τζιμπρίλ Λέτο!

Ο σέντερ φορ Λέτο κάνει φέτος την διαφορά στον Παναθηναϊκό. Ο τρομερός Σεμπάστιαν έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, έχει φτάσει τα πέντε τέρματα (όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και επιβεβαιώνει ότι αυτός είναι προς το παρών ο… Πρίγκιπας του ΠΑΟ.

Ο σέντερ φορ Λέτο κάνει φέτος την διαφορά στον Παναθηναϊκό.

Ο τρομερός Σεμπάστιαν έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, έχει φτάσει τα πέντε τέρματα (όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και επιβεβαιώνει ότι αυτός είναι προς το παρών ο… Πρίγκιπας του ΠΑΟ.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο Λέτο έχει φορέσει τα παπούτσια του Σισέ και έχει καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που έχει αφήσει ο Γάλλος σούπερ σκόρερ.

Η επιλογή του Φερέιρα να τον χρησιμοποιεί ως επιθετικό αποδεικνύεται σοφή και αυτό συμβαίνει γιατί ο Λέτο στην επίθεση είναι λιγότερο φλύαρος, περισσότερο αποτελεσματικός και σίγουρα έχει περισσότερες δυνάμεις για να τελειώσει τις φάσεις σε σχέση με όσες είχε όταν έπαιζε ως εξτρέμ -που εκτός των άλλων έπρεπε και να μαρκάρει για να καλύπτει τον συμπαίκτη του που έπαιζε ως αριστερό μπακ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς που έγιναν την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής. Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ τον αφήνει πίσω, αφού πρόκειται για την τρίτη απώλεια του σε έξι ματς (είχε χάσει από Εργοτέλη, και Ολυμπιακό) και μεγαλώνει την γκρίνια και την μουρμούρα που έχει απλωθεί ξάφνου στην Τούμπα.

Ο Άρης αυτοκτόνησε και στην Κρήτη και πλέον πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική να παίξει το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο πρόβλημα του Άρη παραμένει ότι είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς σέντερ φορ. Ο δε Εργοτέλης είναι και επίσημα από χθες η ομάδα του τελευταίου πεντάλεπτου. Αν τα ματς έληγαν στο 85’, ο Εργοτέλης θα είχε μηδέν βαθμούς. Επειδή, όμως, λήγουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής, οι Κρητικοί έχουν μαζέψει πέντε βαθμούς.

Τέλος ο Πανιώνιος έδειξε και στα Γιάννενα ότι τα εκτός έδρας ματς του πάνε πολύ. Μετά τις νίκες σε Αγρίνιο και Κέρκυρα πήρε πόντο και από τον ΠΑΣ, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το ημίχρονο. Η τακτική και η δουλειά του Λεμονή φαίνεται στο φετινό πρωτάθλημα με όλους τους τρόπους, ακόμη και όταν δεν έχει Εστογιανόφ όπως στα Γιάννινα.

Όσοι διαπίστωσαν χθες το ταλέντο του Βλαχοδήμου της Ξάνθης, το διαπίστωσαν με καθυστέρηση. Ο Έλληνας ομογενής από την Γερμανία όποτε μπαίνει ως αλλαγή βγάζει μάτια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο Ουζουνίδης να του δώσει φανέλα βασικού. Για όσους αμφιβάλουν, θυμίζω τι είχα γράψει σε αυτήν εδώ την στήλη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όταν ο Βλαχοδήμος είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x