Γιώργος Ζαχαριάδης

Πού είναι το λίφτινγκ κύριε Μπόλονι;

Ανευ ουσίας και φαντασίας η απόδοση του ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που έμοιαζε με το αουτσάιντερ που βάζει το κεφάλι κάτω και έχει βάλει στοίχημα, να μην περάσει κανείς. Ο ΟΦΗ δεν χρειάστηκε παραπάνω εξυπνάδα από όσο θα περίμενε κανείς. Ίσως μάλιστα θα έπρεπε να ρισκάρει λίγο περισσότερο όσο ο ΠΑΟΚ είχε εγκατασταθεί κάτω από τη μεσαία γραμμή και άφηνε εκτεθειμένα τα νώτα του… Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο www.sport-fm.gr

Ανευ ουσίας και φαντασίας η απόδοση του ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που έμοιαζε με το αουτσάιντερ που βάζει το κεφάλι κάτω και έχει βάλει στοίχημα, να μην περάσει κανείς.

Ο ΟΦΗ δεν χρειάστηκε παραπάνω εξυπνάδα από όσο θα περίμενε κανείς. Ίσως μάλιστα θα έπρεπε να ρισκάρει λίγο περισσότερο όσο ο ΠΑΟΚ είχε εγκατασταθεί κάτω από τη μεσαία γραμμή και άφηνε εκτεθειμένα τα νώτα του…

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Όπως και να έχει, αυτή η ομάδα που παρουσίασε ο Μπόλονι, μπάφιασε… Φούσκωσαν από την κούραση οι ποδοσφαιριστές και οι βασικοί που δεν είχαν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες και πολύ περισσότερο όσοι έρχονταν από διεθνείς αναμετρήσεις και διένυσαν μια γεμάτη εβδομάδα.

Κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί καλύτερα ότι οι ποδοσφαιριστές που μπορεί να εμπιστευθεί με κλειστά μάτια δεν είναι πολλοί και θα πρέπει να φρεσκάρει συχνά την ομάδα του. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια ενός πλούσιου ρόστερ που θα προσφέρει πολλαπλές λύσεις, για όλες τις θέσεις.

Είναι λίγοι και καλοί και αν δεν τύχουν ειδικής μεταχείρισης και προσεκτικής διαχείρισης, τότε χάθηκε το παιχνίδι, όπως συνέβη στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, ακόμη και σε τέτοιές στιγμές, κάτι παραπάνω περιμένεις από ποδοσφαιριστές σαν τον Βιερίνια. Περιμένεις να πάρει έστω και σε ένα σημείο την ομάδα πάνω του και όχι να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι με σπασμωδικές αντιδράσεις όσο κυλά ο χρόνος και ο ισόπαλος αγώνας φτάνει στο τέλος του.

Αποδεικνύεται ότι ο Βιερίνια είναι ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να του δίνεις την ευκαιρία να κάνει συχνά την επανεκκίνηση προκειμένου να σου προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα όντας φρέσκος, ξεκούραστος, ανανεωμένος. Σε αντίθετη περίπτωση, μάταια περιμένουμε να κουβαλήσει τον ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ, η ισοπαλία αποτελεί ακτινογραφία που συμπληρώνει την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη. Ενώ θα μπορούσε να αποτελεί σημείο ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης, δημιουργήθηκε ένα ακόμη κενό στη φετινή του προσπάθεια, λίγο πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ένα ντέρμπι.

Το αρνητικό της ισοπαλίας μοιάζει διπλό, καθότι, ο ΠΑΟΚ έχασε σίγουρους βαθμούς και κούρασε ακόμη περισσότερο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να είναι φρέσκοι την ερχόμενη Πέμπτη, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι (με τους Ιρλανδούς), για να πάρει βαθμούς, εφόσον υπάρχει πάντα ανοικτό το κεφάλαιο πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Υ.Γ. Μια εβδομάδα τώρα διαβάζαμε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ σχετικά με το νέο πρόσωπο που θα προκύψει μετά από λίφτινγκ του Μπόλονι. Ποιο ήταν τελικά το λίφτινγκ;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x