Europa League

Live: ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς 2-1 (Τελικό)

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League έμεινε ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-1 την Σάμροκ Ρόβερς και έτσι… τούμπαρε στην βαθμολογία την Ρούμπιν Καζάν, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Παρακολουθήσατε σε real time από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League έμεινε ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-1 την Σάμροκ Ρόβερς και έτσι… τούμπαρε στην βαθμολογία την Ρούμπιν Καζάν, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Το υπέροχο γκολ του Βιεϊρίνια (63’) «διέλυσε τα σύννεφα» που είχε σηκώσει προς στιγμήν πάνω από την Τούμπα ο Σέπαρντ (48’). Ο Λαζάρ (12’) είχε δείξει τον δρόμο για τη νίκη.

Παρακολουθήσατε σε real time από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.





ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (λ.τ. 29' Σνάουτσνερ), Έτο, Αρίας, Λαζάρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (61' Γεωργιάδης).

Στον πάγκο: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Ρομπέρ, Κίτσιου.

Σάμροκ Ρόβερς (Μάικλ Ο’ Νιλ): Τόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ο’ Ντόνελ, Ομάν, Πάτερσον (74' Φιν), Τέρνερ (74' Κίλνταφ), Ντένεχι, Σέπαρντ (84' Μακ Κέιμπ).

Στον πάγκο: Μπρους, Σιβς, ΜακΚόρμακ, Ρίκετς.

Διαιτητής: Τόνι Ασούμαα
Γήπεδο: Τούμπα



Τρίτη και… τυχερή! Μετά τις δυο ισοπαλίες με Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του νίκη του προκειμένου να αναπτερωθούν οι ελπίδες του για κατάληψη μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων του 1ου γκρουπ.

Οι Ιρλανδοί έρχονται δίχως το άγχος του αποτελέσματος, αφού τον βασικό τους στόχο, να βρεθούν στους ομίλους του Europa League, τον πέτυχαν και πλέον πηγαίνουν για ό,τι καλύτερο σε κάθε ματς. Μαζί τους θα έχουν και 100 οπαδούς τους, οι οποίοι θα ήταν περισσότεροι αν το ματς δεν συνέπιπτε με τις απεργίες στην χώρα μας.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση ή περιθώρια να «πουλήσει» βαθμούς. Έχει ανάγκη τους τρεις που δίνει η νίκη απέναντι στην θεωρητικά υποδεέστερη αντίπαλό του, αλλά η αποστολή του δεν θα είναι όσο εύκολη μοιάζει. Κι αυτό διότι έχουν βγει νοκ-άουτ (κρατηθείτε…) οι Γκαρσία, Φωτάκης, Κοντρέρας, Μπαλάφας, Τσουκαλάς και Κρέσιτς!

Βαθμολογία - 1ος όμιλος:

Ρούμπιν 4
Τότεναμ 4
ΠΑΟΚ 2
Σάμροκ 0

Επόμενη αγωνιστική (3/11):

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ
Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x