Γιώργος Ζαχαριάδης

Λίγη η ισοπαλία με τον Άρη

Όχι ότι έχουμε την ικανότητα να μπούμε στο μυαλό του Μπόλονι, αλλά, με βάση τις επιλογές του και κυρίως γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σοβαρές απώλειες στο βασικό του σχήμα, αντιλαμβανόμαστε ότι παρουσίασε ενδεκάδα (Ρομπέρ και Παπάζογλου), από την οποία δεν περίμενε να κερδίσει κι αν έχανε δεν θα γίνονταν μεγάλο θέμα. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο www.sport-fm.gr

Όχι ότι έχουμε την ικανότητα να μπούμε στο μυαλό του Μπόλονι, αλλά, με βάση τις επιλογές του και κυρίως γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σοβαρές απώλειες στο βασικό του σχήμα, αντιλαμβανόμαστε ότι παρουσίασε ενδεκάδα (Ρομπέρ και Παπάζογλου), από την οποία δεν περίμενε να κερδίσει κι αν έχανε δεν θα γίνονταν μεγάλο θέμα.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Δεν θα απογοητευόταν. Θα μιλούσε για τις σοβαρές απουσίες, θα υποστήριζε ότι δεν είχε δα και πολλές εναλλακτικές λύσεις και κατέληξε σε ένα σχήμα το οποίο αν φέρει έστω και ένα βαθμό, θα πρέπει όλοι να έχουν πλατιά χαμόγελα και να επιστρέψουν σπίτια τους με την ικανοποίηση ότι η ομάδα τους έχει βάθος στον πάγκο.

Καταλήγοντας στην ισοπαλία με τον Άρη, στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν μπορεί να πει κανείς ότι στον ΠΑΟΚ πετούν τη σκούφια τους (άλλη έκφραση για το «πετούν από χαρά»). Δεν κάλυψε το χαμένο έδαφος από την ήττα στην Κρήτη ή την πρόσφατη ισοπαλία με τον ΟΦΗ, στην Τούμπα.

Αν προχωρήσουμε με το σκεπτικό του Μπόλονι και με τη λογική ότι με τόσες απουσίες δεν έχασε, θα πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία και με δεδομένο ότι ο Άρης προηγήθηκε από το ξεκίνημα, αφήνοντας από νωρίς πίσω του τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά φαίνονται λογικά, δείχνουν να είναι απλές και σίγουρες σκέψεις που δεν αμφισβητούνται εύκολα, αλλά, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν ένα σωρό απαιτητικοί που έχουν νοιώσει ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να περιμένουν καλύτερη ποδοσφαιρική εικόνα και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να φτάσει σε γκολ που θα μπορούσε να του προσφέρει τρίποντο όσο ο Άρης εξακολουθεί να είναι λιγότερο ομάδα και περισσότερο μερικές καλές στιγμές που ξεκινούν από τον Ούμπιντες.

Αν είχε έστω και έναν από τους παίκτες που στηρίζει πολλά στην επιθετική τους δημιουργία και εκτελεστικότητα, τον Βιερίνια και τον Σαλπιγγίδη, σε καλύτερη μέρα, θα μπορούσε να είναι νικητής. Ο Βιεϊρίνια δεν έκανε τίποτε σπουδαίο κι ο Σαλπιγγίδης ήταν άφαντος. Να 'ναι καλά ο Λάζαρ που τα έκανε όλα και προσπάθησε να παίξει και για όσους έλειπαν ή ακόμη και γι αυτούς που δηλώθηκαν στην ενδεκάδα αλλά δεν δικαιολόγησαν τη συμμετοχή τους.

Συμπερασματικά φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα, εξετάζοντας πάντα την πλευρά του ΠΑΟΚ, το οποίο θα μπορούσε να είναι καλύτερο κι όχι μόνον σε περίπτωση που είχε παραταχθεί πλήρης… Θα μπορούσε να είναι νίκη αυτή η ισοπαλία, αν υπήρχε μεγαλύτερη βοήθεια από τον Ίβιτς ή από τον Γεωργιάδη που μπήκαν στο παιχνίδι για να βοηθήσουν εκεί που δεν τα κατάφεραν συμπαίκτες τους σαν τον Σαλπιγγίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x