Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Το κούρεμα στα φαβορί για τον τίτλο

Νωρίς νωρίς, από την 7η αγωνιστική είδαμε τον φόβο μας να επιβεβαιώνεται. Νωρίς νωρίς ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μένουν πίσω και ειδικά η δεύτερη βεβαιώνει ότι στην παρούσα φάση δεν έχει ανάσες και ποιότητα για να ακολουθήσει στην κούρσα στο τέμπο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Νωρίς νωρίς, από την 7η αγωνιστική είδαμε τον φόβο μας να επιβεβαιώνεται.

Νωρίς νωρίς ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μένουν πίσω και ειδικά η δεύτερη βεβαιώνει ότι στην παρούσα φάση δεν έχει ανάσες και ποιότητα για να ακολουθήσει στην κούρσα στο τέμπο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Περίπου ίδια είναι η διαπίστωση για τον ΠΑΟΚ που έχει λιγότερους βαθμούς από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. μολονότι έχει παίξει περισσότερους αγώνες.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Προτού φύγει ο Οκτώβριος βρισκόμαστε μπροστά στη διαπίστωση ότι σε αυτή την κούρσα, του τίτλου, θα μείνουν μόνο δύο ίπποι. Εκτός και αν αυτοί χάσουν, στην πορεία, τον βηματισμό ή τον καλπασμό τους και επιτρέψουν στους άλλους να πλησιάσουν.

Νικητής της αγωνιστικής, εκτός των Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ, που υπενθύμισε ότι φορά βαριά φανέλα και έχει προπονητή με ικανότητα να την καθοδηγήσει και να την κρατήσει με άνεση στην κατηγορία, εφόσον συνεχίσει να την βελτιώνει.

Νικητής είναι βεβαίως και ο Ατρόμητος, αλλά σε αυτόν η νίκες έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια. Μακάρι να συνεχίσει να τρέχει στο ίδιο τέμπο. Μακάρι να συνεχίσει ο Γιώργος Δώνης να βελτιώνει την ομάδα του, να την κάνει πιο δημιουργική – παραγωγική και να την κρατήσει το ίδιο ελληνική.

Παρόμοια ευχή θα έκανα για την Ξάνθη. Να παραμείνει ελληνική, και να έχει την υπομονή (ο Πανόπουλος) να στηρίξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος φτιάχνει μια Ξάνθη του ένδοξου παρελθόντος της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x