Κώστας Μιαούλης

Μετά την τριάρα θυμήθηκαν ότι έχουν παραιτηθεί

Η πλέον ασόβαρη διοίκηση στην ιστορία της ΑΕΚ, θυμήθηκε ότι έχει παραιτηθεί από τις 6 Οκτωβρίου, μετά την σημερινή τριάρα από τον ΟΦΗ. Πιστεύω πως αυτή το σχήμα περνάει πλέον στην ιστορία, αφού μόλις μια εβδομάδα όταν και το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό λόγω και της εμφάνισης δεν ήταν απογοητευτικό, δεν έγινε κάποια σχετική αναφορά. Σήμερα λοιπόν μας ενημέρωσε αυτή η διοίκηση πως από τις 6 Οκτωβρίου έχει παραιτηθεί… συμπτωματικά αμέσως μετά την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ.

Η πλέον ασόβαρη διοίκηση στην ιστορία της ΑΕΚ, θυμήθηκε ότι έχει παραιτηθεί από τις 6 Οκτωβρίου, μετά την σημερινή τριάρα από τον ΟΦΗ.

Πιστεύω πως αυτή το σχήμα περνάει πλέον στην ιστορία, αφού μόλις μια εβδομάδα όταν και το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό λόγω και της εμφάνισης δεν ήταν απογοητευτικό, δεν έγινε κάποια σχετική αναφορά.

Σήμερα λοιπόν μας ενημέρωσε αυτή η διοίκηση πως από τις 6 Οκτωβρίου έχει παραιτηθεί… συμπτωματικά αμέσως μετά την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Μάλιστα ο κ. Αδαμίδης, την περασμένη εβδομάδα, έκανε νουθεσίες προς όποιους μιλούν απαξιωτικά για την ΑΕΚ, την ώρα που τα περισσότερα δυσμενή σχόλια αφορούν τον ίδιο και τις επιλογές του, για το πώς κατάντησαν την ομάδα. Κι όλα αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επιλογές προσώπων, με την ανοχή και του προηγούμενου προπονητή.

Ασφαλώς μη έχοντας άλλη επιλογή και έχοντας ξεμείνει πλέον από ασπίδες (γι’ αυτό και επέμενα ότι ο Ισπανός δεν έπρεπε να συνεχίσει) πλέον η μόνη τους επιλογή ήταν να παραιτηθούν, αφού βέβαια, το σημερινό αποτέλεσμα ήταν στραβό. Αν δεν ήταν, ο κ. Αδαμίδης θα μας έκανε και πάλι βαρύγδουπες δηλώσεις περί πρωτιάς της ΑΕΚ και ότι οι κακοί… δημοσιογράφοι την «σαμποτάρουν».

Ασφαλώς και ο κ. Κασνακίδης που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ασχολήθηκε μόνο και μόνο για ν’ απαλλάξει από το δύσκολο φορτίο τον κ. Παππά, βρίσκεται ανάμεσα στους «παραιτηθέντες». Για το ποιος αβαντάριζε αυτή τη διοίκηση «μπροστινών» που απλά επιτάχυναν τις εξελίξεις, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ. Αναφέρομαι σε εκείνους που έβαζαν σε ταξί τους παίκτες με την ανοχή της διοίκησης, και που όσο υπήρχε ο προηγούμενος προπονητής όλα πήγαιναν… bien. Α, ναι, όσο συντηρούταν και το «σότο» με το…γήπεδο (ποιο είπατε;) ασφαλώς όλα πήγαιναν ρολόι…

Οι α-μέτοχοι θεατές (δεν εξαιρώ τον κ. Παππά επειδή έχει γίνει supporter) θα πρέπει να ενημερώσουν επίσης τον κόσμο, από τη στιγμή που αυτή η διοίκηση έχει παραιτηθεί, ποιοι θα είναι εκείνοι που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ σε κάποια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση με επίδοξους επενδυτές. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς οι «παραιτημένοι» μπορούν να διαπραγματευτούν οτιδήποτε αυτή τη στιγμή που ν’ αφορά την ΑΕΚ.

Για το αγωνιστικό δεν έχω εικόνα και θα γράψω περισσότερα όταν θα δω και ολόκληρο το ματς. Νομίζω πως είναι τουλάχιστον στρουθοκαμηλισμός να μιλούν κάποιοι για ευθύνες του τωρινού προπονητή πάνω σε πράγματα που έπρεπε να έχουν δουλευτεί. Η ΑΕΚ παράγει φάσεις, δεν τις αξιοποιεί κι από την άλλη η «μαύρη τρύπα» στην άμυνα παραμένει.

Έτσι, ο Κωστένογλου πρέπει να διδάξει στον Μανωλά μέσα σε τρεις εβδομάδες, για παράδειγμα, πώς να μην του φεύγει στην πλάτη ο Μάντζιος τέσσερις φορές σε ένα παιχνίδι ή να τον… ειδοποιήσει πως δεν είναι ο Μπεκενμπάουερ για να κάνει τον πλέι-μέικερ.

Επίσης είναι ο προηγούμενος προπονητής που είχε τονίσει πως επιβάλλεται να μείνουν οι τρεις παλιοί (για να μοιάζει η ΑΕΚ με ομάδα παλαιμάχων) και ο προηγούμενος προπονητής που τους δύο ποδοσφαιριστές που αξίζουν από το υπάρχον ρόστερ -τον Λεονάρντο ήθελε να τον διώξει και αντί για τον Βάργκας, επέμενε στον Κορδέρο. Επίσης είναι ο προηγούμενος προπονητής που και οι δύο επιλογές του δεν τον έχουν δικαιώσει. Όσο για τον Χοσέ Κάρλος, ομολογώ πως ήμουν κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς που έφαγαν το παραμύθι με τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά τελικά «λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα» είναι ο συγκεκριμένος.

Ασφαλώς και ο Κωστένογλου θα έχει ευθύνες σε ένα ματς που χάνεται με 3-1, ειδικά όταν η ομάδα του δέχεται και τα τρία γκολ από την ίδια πτέρυγα και από τη στιγμή που ο Δέλλας είναι φανερά ανέτοιμος για να επανέλθει. Αλλά όχι και να …ξεσπαθώνουν οι οπαδοί του ανθρώπου που δήλωσε πως κατάλαβε γιατί τον έβαλαν σε ταξί… Πάλι καλά που στη συνέντευξη δεν είπε πως για την ΑΕΚ θα δεχόταν και… βασανιστήρια!!!

ΥΓ1: Σήμερα οι «αβανταδόροι» του… τέως που για το παραμικρό λάθος της διαιτησίας ξεσήκωναν τον κόσμο, αφήνουν σε δεύτερη μοίρα πως η ΑΕΚ έχει ισοφαρίσει με κανονικό γκολ του Σιαλμά, όπως είπε ο Περικλής Βασιλάκης στον ΣΚΑΪ. Έχουν φωνάξει και για πολύ λιγότερα από ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε και που θα ισοφάριζε μάλιστα το ματς. Για να τους βγει το «ποίημα» όμως σήμερα, μάλλον δεν βολεύει να το αναφέρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x