Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Επιδημία καψωνιών στη Superleague!

Ααα... κυρίες και κύριοι αναγνώστες, ααα... διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας μεταφέρουμε την αποκλειστική πληροφορία ότι έχουμε ντόμινο εξελίξεων μετά τη χθεσινή απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να καψωνάρει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, βάζοντας κάποιους «νέους» να γυαλίζουν τα παπούτσια των «παλιών».

Ααα... κυρίες και κύριοι αναγνώστες, ααα... διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας μεταφέρουμε την αποκλειστική πληροφορία ότι έχουμε ντόμινο εξελίξεων μετά τη χθεσινή απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να καψωνάρει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, βάζοντας κάποιους «νέους» να γυαλίζουν τα παπούτσια των «παλιών».

Ο ρεπόρτερ μας, Τόλης Κασελάκης, έχει τις λεπτομέρειες:

-Καλησπέρα Γιάννη, φίλες και φίλοι, είναι πραγματικά καταιγιστικές οι εξελίξεις από χθες. Αυτό που έγινε στην ΑΕΚ φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κι έτσι τις τελευταίες ώρες έχουμε γίνει αποδέκτες απίστευτων πληροφοριών για παρόμοια κρούσματα και σε άλλες ομάδες της Superleague.
-Τι μου λες βρε Τόλη, πω πω πω...
-Έτσι ακριβώς Γιάννη. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πηγές στον πρωταθλητή Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποχρέωσε τον Φράνκο Κοστάντζο να παρακολουθήσει -δεμένος πισθάγκωνα και με οδοντογλυφίδες στα μάτια- 100 φορές τη γνωστή σκηνή με τον Γουίλιαμ Νταφόε στο «Πλατούν», για να «μάθει πως πέφτουν σωστά τα παλικάρια».
-Και; Πέτυχε;
-Δεν ξέρουμε ακόμα διότι η κόπια της ταινίας που παρακολούθησε είχε πολύ κλειστή γωνία λήψης και άρα η σκηνή δεν είχε καλυφθεί πολύ καλά, αν με πιάνεις...
-Σε πιάνω Τόλη μου μια χαρά. Μέσα έπεσες, έτσι; Χα χα, δεν ξέρω αν με έπιασες εσύ τώρα...
-Ναι, ναι, το κατάλαβα. Να πούμε επίσης ότι στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τιμώρησε τον Στέργο Μαρίνο για ένα άστοχο τελείωμα στην προπόνηση βάζοντάς τον να γράψει 500 φορές στον μαυροπίνακα της Παιανίας τη φράση «όνειρό μου είναι όταν μεγαλώσω να μάθω να βγάζω σέντρες σαν του Λουκά», ενώ μοίρασε σε όλους ημερήσια διαταγή σύμφωνα με την οποία όποιος συλλαμβάνεται να βρίζει ή να αντιμιλάει σε παλιότερο θα παίρνει επιτόπου 26 κάμψεις με το ένα χέρι, όσες και ο αριθμός στη φανέλα του Γιώργου Καραγκούνη.
-Τσ τσ τσ... απίστευτα πράγματα Τόλη!
-Και να ‘ταν μόνο αυτά; Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη για το ίδιο θέμα αποκαλύπτει ότι στον ΠΑΟΚ -με τη σύμφωνη γνώμη του Λάζλο Μπόλονι- κάθε Σαββατοκύριακο οι παίκτες που μένουν εκτός αποστολής υποχρεούνται να πηγαίνουν εναλλάξ για φασίνα, ψώνια, μαγείρεμα κλπ. στα σπίτια των Γκαρσία, Κοντρέρας και Ίβιτς. Αυτός που ολοκληρώνει τις δουλειές τελευταίος μάλιστα έχει την ατυχία να πρέπει να σταθεί μπροστά στον Ουρουγουανό, να αφήσει χυδαία σεξουαλικά υπονοούμενα για τον ίδιο και το σόι του και μετά να υποστεί αμίλητος τις συνέπειες.
-Αδιανόητες βαρβαρότητες! Μα, είναι δυνατόν;
-Αν αυτό είναι απίστευτο, τι να πούμε για τον ΑΡΗ στον οποίον οι πληροφορίες φέρνουν τον Σάκη Τσιώλη να υποχρεώνει κάθε βράδυ τους Καπετάνο, Βράνιες και Ακόστα να κουρεύουν το γκαζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με νυχοκόπτη;
-O tempora o mores, Τόλη, αυτό μόνο έχω να πω...
-Γιατί με βρίζεις ρε Γιάννη;
-Δεν σε βρίζω, ακάματε ρεπόρτερ, μια παρατήρηση κάνω. Για πες μου κάτι τελευταίο, μια που σε λίγο θα πέσει και το κύκλωμα: Επιβεβαιώνεται από πουθενά η πληροφορία για μαστίγωμα νέου από παλιό σε αποδυτήρια γνωστής ομάδας ή όχι;
-Ευτυχώς όχι. Ο τελευταίος, απ’ όσο θυμάμαι, για τον οποίον ακούστηκε ότι κάνει κάτι τέτοιο και το παραδέχτηκε δημοσίως ήταν ο γνωστός Πορτορικανός μεσοαμυντικός της Vida Loca F.C., Ρίκι Μάρτιν.
-Ποιον μαστίγωνε ο κύριος;
-Το δελφίνι.

Γιάννης Τσαούσης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x