Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Συναγερμός για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Χάνει τον χρόνο της η ΑΕΚ. Χάνει τον χρόνο της, τον ξοδεύει σε μια συζήτηση σχετικά με το αν διαχειρίστηκε ή όχι σωστά ο πρόεδρός της τα χρήματα που έβαλαν οι μέτοχοι, σχετικά με το αν θα μπορούσαν να είχαν γίνει λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα τα πράγματα στο παρελθόν της.

Χάνει τον χρόνο της η ΑΕΚ.

Χάνει τον χρόνο της, τον ξοδεύει σε μια συζήτηση σχετικά με το αν διαχειρίστηκε ή όχι σωστά ο πρόεδρός της τα χρήματα που έβαλαν οι μέτοχοι, σχετικά με το αν θα μπορούσαν να είχαν γίνει λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα τα πράγματα στο παρελθόν της.

Και το κάνει αυτό την ώρα που καίγεται να βρει μια λύση για να συνεχίσει να ζει στο μέγεθός της.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Στη σημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο μιλούσα με τον πρώην "πρόεδρο" της ΠΑΕ Ηρακλής. Τον Ανδρέα Παντελή. Και συζητούσαμε πάνω από το πτώμα της ΠΑΕ Ηρακλής, που πάει προς εκκαθάριση, προς εξαφάνιση.

Κάπως έτσι φοβάμαι ότι θα καταλήξει και η ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω της ανευθυνότητας που δείχνουν αυτή την εποχή οι άνθρωποι της. Και θα συζητάμε σε λίγους μήνες μπροστά και στο δικό της πτώμα, όταν η εταιρεία θα έχει διαλυθεί και η ΑΕΚ θα ψάχνει τρόπο να επιβιώσει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το πρώτο έγκλημα το έκανε ο Γρανίτσας, όταν γκρέμισε το γήπεδο, το σπίτι που της εξασφάλιζε της ΑΕΚ έναν καλό τρόπο ζωής. Το δεύτερο το κάνουν όσοι σήμερα δεν κάθονται να φτιάξουν ένα σχέδιο για την επιβίωση της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός πλάνου προοπτικής. Η ΑΕΚ θα έπρεπε καιρό τώρα να έχει ετοιμάσει τον φάκελό της, για να τον περιφέρει στα γραφεία των εταιρειών που αναλαμβάνουν τη δουλειά της εξεύρεσης ενός επενδυτή. Θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό, δηλαδή εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια να ψάχνει στον πλανήτη τον χρηματοδότη που θα έβλεπε στο σχέδιό της την προοπτική να κερδίσει χρήματα.

Αυτή την εποχή, με τις σκοτωμένες ελληνικές τιμές και τα φτηνά εργατικά χέρια, μια επιχείρηση που θα αποφάσιζε να επενδύσει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ θα έφτιαχνε ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά μαγαζιά που έχουν ποτέ στηθεί στην ελληνική αγορά. Και έπειτα θα ζούσε για να απολαμβάνει τους καρπούς της επένδυσής της.

Πού και πώς να τον βρει η ΑΕΚ αυτόν τον επενδυτή, όταν δεν έχει κάνει καν τα βασικά, δηλαδή να δημιουργήσει μια ελκυστική πρόταση; Ποια ΑΕΚ να το κάνει αυτό; Η ΑΕΚ της οποίας οι ίδιοι οι μέτοχοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τρέξουν πανικόβλητοι μακριά της και αυτοί που φωνάζουν δημόσια ότι θεωρούν δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν να εμφανιστεί επενδυτής στη ζωή της;

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σήμερα να κάνει τάματα, μήπως πετύχει κάποιο από τα τηλεφωνήματα που κάνει ο Νίκος Νοτιάς σε όποιον γνωρίζει για να τον ρωτήσει αν θέλει να χάσει λεφτά στην ΠΑΕ. Φοβερή προοπτική...

Η ΑΕΚ πρέπει να σημάνει συναγερμό! Μόνο έτσι θα αποφύγει τη σημερινή μοίρα του Ηρακλή, την αυριανή μοίρα της πλειονότητας των ΠΑΕ του ποδοσφαίρου. Αν δεν ετοιμάσει άμεσα το σχέδιο της σωτηρίας της, σύντομα θα συναντήσει τον εαυτό της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x