Παράξενα

Έδωσε μπουνιά στον διαιτητή και… αποσύρθηκε (video)

Εκκωφαντικά αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Ιουλιάν Μπουρσούκ. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε εν ψυχρώ τον διαιτητή Γκενάντι Σιντένκο σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μολδαβίας.

Εκκωφαντικά αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Ιουλιάν Μπουρσούκ. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε εν ψυχρώ τον διαιτητή Γκενάντι Σιντένκο σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μολδαβίας.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στον οποίο-φυσικά-αποβλήθηκε, ο δράστης ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Για τα γάντια του μποξ δεν ξέρουμε…

Για πάντα θα θυμάται το αντίο του από τους αγωνιστικούς χώρους ο Ιουλιάν Μπουρσούκ. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής εκνευρίστηκε από απόφαση του διαιτητή κάποιας αναμέτρησης (η αλήθεια είναι πως δεν μας νοιάζει καθόλου ποια)για το πρωτάθλημα Μολδαβίας και αποφάσισε να το συζητήσει. Κουβέντα στην κουβέντα, στο τέλος έβγαλε και το πιο δυνατό του επιχείρημα: Μια γροθιά στο σαγόνι του «άρχοντα του αγώνα».

Στη συνέχεια το θύμα -δείχνοντας ως άρχων- την ανωτερότητα του χαρακτήρα του, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, δίνοντας τόπο στην οργή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο τσαμπουκαλής ποδοσφαιριστής αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του (λες και θα ‘παιζε μέχρι τα 50)!

Εκτός από όχι ιδιαίτερα δυνατό δεξί –όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάνας πιο… ψωμωμένος θα το είχε ξαπλώσει το κοράκι- ο Ιουλιάν δεν έδειξε και καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη και έτσι για να μας χαρίσει ακόμη μία πτυχή του αδαμάντινου χαρακτήρα του, αποκάλυψε την αλήθεια.

«Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα. Με τον Σιντένκο είχαμε διαφορές από τον περασμένο χειμώνα κι ένα ματς σε τουρνουά στο Μπαλτί», δήλωσε ο τύπος, «καίγοντας» με αυτόν τον τρόπο και το ελαφρυντικό ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δει λίγο νωρίτερα…

«Λυπάμαι μόνο που το έκανα μπροστά σε νεαρούς οπαδούς και ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε.

Η συμβουλή του www.sport-fm.gr; Την επόμενη φορά δείρε κάποιον σε γηροκομείο, εκεί πιτσιρίκια δεν έχει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x