Μιχάλης Τσόχος

Ο ΠΑΟ της Τούμπας είναι καλύτερος από αυτόν του Σισέ και του νταμπλ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έχει μόλις γυρίσει από την προετοιμασία. Ο Κώστας Κατσουράνης δέχεται ερώτηση από δημοσιογράφο, αν ο Παναθηναϊκός που θα δούμε φέτος θα είναι καλός και πόσο θα επηρεάσει η φυγή του Σισέ. Ο Κατσουράνης απαντά. «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με αυτά που θα δείτε φέτος από την ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας». Μετά ήρθαν τα ευρωπαϊκά ματς με Οντένσε και Μακάμπι και τα όσα είχε δηλώσει ο Κατσουράνης έγιναν κάτι σαν το ανέκδοτο του καλοκαιριού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έχει μόλις γυρίσει από την προετοιμασία.

Ο Κώστας Κατσουράνης δέχεται ερώτηση από δημοσιογράφο, αν ο Παναθηναϊκός που θα δούμε φέτος θα είναι καλός και πόσο θα επηρεάσει η φυγή του Σισέ.

Ο Κατσουράνης απαντά: «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με αυτά που θα δείτε φέτος από την ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας».

Μετά ήρθαν τα ευρωπαϊκά ματς με Οντένσε και Μακάμπι και τα όσα είχε δηλώσει ο Κατσουράνης έγιναν κάτι σαν το ανέκδοτο του καλοκαιριού.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ώσπου το πράγμα όχι μόνο άρχισε να διορθώνεται, αλλά φτάσαμε στην Τούμπα. Εκεί όπου ο Κατσουράνης δικαιώθηκε 100% και όλοι μας τρίβαμε τα μάτια μας. Όσων τα μάτια είχαν μείνει στη θέση τους από τον εξαιρετικό Παναθηναϊκό που διέλυσε, κονιορτοποίησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Διότι αφήστε στην άκρη τα σκορ και δείτε την εικόνα του ματς. Τέτοιο ξεχαρβάλωμα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχαμε χρόνια να δούμε.

Επί προεδρίας Ζαγοράκη τέτοια αγωνιστική (και δεν αναφέρομαι στην έκταση του σκορ) συντριβή ο ΠΑΟΚ δεν γνώρισε. Και αυτό οφείλεται στην δουλειά του Φερέιρα ο οποίος είχε μιλήσει από το καλοκαίρι για έναν πολύ διαφορετικό Παναθηναϊκό με όπλα του την ταχύτητα, την κατοχή μπάλας, το συνεχές πρέσινγκ και την επιθετική φιλοσοφία. Όλα αυτά είδαμε στην Τούμπα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος και σχέδιο είχε και το βγάζει στο χορτάρι.

Αυτός ο Παναθηναϊκός που είδαμε στην Τούμπα πάει με τρομακτική αυτοπεποίθηση και αέρα να παίξει τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) και όταν τα δώσει και τα δύο, θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός θα είναι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Στα μάτια μου πάντως αρχίζει να μοιάζει με τέτοιο, όχι μόνο λόγω του ποδοσφαίρου που παίζει, αλλά κυρίως επειδή παίζει μία φορά την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ φρέσκος για να παίξει αυτό το περίεργο 4-6-0 που απαιτεί πολύ τρέξιμο και γερά πνευμόνια. Και η φρεσκάδα που απορρέει από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παίζουν μία φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x