Stoiximan Super League

«Vamos AEK»!

Επιφωνήματα ισπανικού ενθουσιασμού ακούγονται έπειτα από καιρό στην ΑΕΚ. Πριν συμπληρωθεί μήνας, λοιπόν, απ’ την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ, ο Χουάν Κάλα όχι μόνο δεν τα έχει βάψει μαύρα, αλλά τα έβαψε… κιτρινόμαυρα μετά την άνετη νίκη επί του Άρη. Ο Ισπανός στόπερ τα έκανε όλα και συνέφερε (την ΑΕΚ) στο ματς του ΟΑΚΑ και μετά τη λήξη του δεν παρέλειψε να… τιτιβίσει τον ενθουσιασμό του -τόσο για τη δική του απόδοση, όσο και για της ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιφωνήματα ισπανικού ενθουσιασμού ακούγονται έπειτα από καιρό στην ΑΕΚ.

Πριν συμπληρωθεί μήνας, λοιπόν, απ’ την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ, ο Χουάν Κάλα όχι μόνο δεν τα έχει βάψει μαύρα, αλλά τα έβαψε… κιτρινόμαυρα μετά την άνετη νίκη επί του Άρη.

Ο Ισπανός στόπερ τα έκανε όλα και συνέφερε (την ΑΕΚ) στο ματς του ΟΑΚΑ και μετά τη λήξη του δεν παρέλειψε να… τιτιβίσει τον ενθουσιασμό του -τόσο για τη δική του απόδοση, όσο και για της ομάδας.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, στο λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε:

«Μεγάλη νίκη. Πετύχαμε το στόχο μας, ενώ κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα! Εξαιρετικό παιχνίδι. Νικήσαμε 3-0, πέτυχα γκολ, είχα δοκάρι και βγήκα MVP. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ευχαριστούμε. VAMOS AEK»!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x