Stoiximan Super League

3 (Αραμπα)G!

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αραμπατζή είναι ο μόνος λόγος… πίεσης για την ΑΕΚ στις τρεις μέρες που μεσολαβούν μέχρι το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ. Το πρόβλημα του Έλληνα γκολκίπερ δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να χαλάσει το καλό κλίμα που δημιούργησε η άνετη νίκη επί του Άρη, αλλά το ματς με τους Ρώσους είναι αρκετά κοντά, ώστε να δημιουργούνται αμφιβολίες κατά πόσο θα το προλάβει.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αραμπατζή είναι ο μόνος λόγος… πίεσης για την ΑΕΚ στις τρεις μέρες που μεσολαβούν μέχρι το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ.

Το πρόβλημα του Έλληνα γκολκίπερ δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να χαλάσει το καλό κλίμα που δημιούργησε η άνετη νίκη επί του Άρη, αλλά το ματς με τους Ρώσους είναι αρκετά κοντά, ώστε να δημιουργούνται αμφιβολίες κατά πόσο θα το προλάβει.

Ο Αραμπατζής τραυματίστηκε έπειτα από μια σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη.

Μπορεί, λοιπόν να μη χρειάστηκε να αντικατασταθεί (αν και ο Μοσχονάς σηκώθηκε για ζέσταμα) αλλά το πρόβλημα που του διαγνώστηκε έπειτα (κάκωση στη δεξιά κοιλιακή χώρα) χρειάζεται αντιμετώπιση με πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας, το οποίο και ξεκίνησε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Δεδομένης, λοιπόν, όχι της σοβαρότητας του τραυματισμού, αλλά του ότι το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ είναι την Πέμπτη (και ότι ο Κωνσταντόπουλος θεωρείται αμφίβολο αν είναι 100% έτοιμος να τον αντικαταστήσει) δημιουργείται εύλογη ανησυχία στην ΑΕΚ.

Τουλάχιστον, όμως, αυτή είναι και η… μοναδική (σε αγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον) αφού η άνετη νίκη επί του Άρη και η καλή εικόνα που τη συνόδευσε επανέφεραν τα χαμόγελα στα Σπάτα. Εκεί όπου οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι (πλην φυσικά του Γκούντγιονσεν) προπονήθηκαν κανονικά.

Το ίδιο έγινε, δε και με τους Λαγό-Καράμπελα (που επίσης αποχώρησαν με μικρο-τραυματισμούς απ’ το ματς της Κυριακής), με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ΑΕΚ να ξεκινά χωρίς άλλα προβλήματα απ’ την προπόνηση της Τρίτης (17:00) την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x