Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Προκαλεί τον τρόμο η ΑΕΚ!

Φτάσαμε στην εποχή που η ΑΕΚ, με εμπορικό αντίπαλο, κόβει περίπου 800 εισιτήρια περισσότερα από τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα έκοβε πολύ περισσότερα από την ΑΕΚ αν είχε μεγαλύτερο γήπεδο στο Αγρίνιο. Ναι, είναι τιμητικό για τον «Παναι» και είναι μια επιβράβευση για τα επιτεύγματά του και την πρόοδό του.

Φτάσαμε στην εποχή που η ΑΕΚ, με εμπορικό αντίπαλο, κόβει περίπου 800 εισιτήρια περισσότερα από τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα έκοβε πολύ περισσότερα από την ΑΕΚ αν είχε μεγαλύτερο γήπεδο στο Αγρίνιο.

Ναι, είναι τιμητικό για τον «Παναι» και είναι μια επιβράβευση για τα επιτεύγματά του και την πρόοδό του.

Είναι όμως και μια εξήγηση για την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ και για τον τρόμο στον οποίο καταλήγουν οι σκέψεις όσων ζουν στο εσωτερικό της κάθε φορά που αυτοί προσπαθούν να εκτιμήσουν ποια είναι η προοπτική της ΠΑΕ και του συλλόγου.

Αυτό που επιχειρεί αυτή την εποχή ο Νίκος Κωστένογλου είναι αξιόλογο και ενδεχομένως να αποδειχθεί σημαντικό. Δεν μπορεί όμως να λύσει τα προβλήματα της ΑΕΚ. Δεν εξαρτάται από τον προπονητή της η ομάδα. Διότι αυτός δεν μπορεί να λύσει τα σοβαρά προβλήματα της ΑΕΚ που είναι τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Ναι, προσπαθεί και πετυχαίνει να σουλουπώσει, αγωνιστικά, την ΑΕΚ ο Κωστένογλου. Δεν μπορεί όμως, ακόμη και αν θέλει, να σουλουπώσει τα οικονομικά της. Κι όσο δεν συμβαίνει κάτι για να αλλάξει θεαματικά τη μοίρα και την προοπτική της, η ΠΑΕ βυθίζεται και ο χρόνος ζωής της τελειώνει. Ο,τι και αν κάνει ο προπονητής.

Το σημείωνα προ ημερών, το ανησυχητικό για την ΑΕΚ είναι ότι ο κόσμος δεν έχει κουράγιο, διάθεση ή δύναμη για να προστατέψει την αγαπημένη του ομάδα, για να τη βοηθήσει να ξανασταθεί, εταιρικά, στα πόδια της. Ακόμη και αν καταφέρει να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δεν θα αλλάξει τη ζωή της. Το πολύ πολύ να πετύχει να προκαλέσει λίγο μεγαλύτερη παρουσία στις εξέδρες στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, δηλαδή να γίνουν 10 χιλιάδες οι 6,5 χιλιάδες θεατές. Δεν αλλάζει έτσι η ζωή της ΑΕΚ.

Δεν λύνονται τα προβλήματά της. Ο,τι και αν κάνει ο Κωστένογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x