Μιχάλης Τσόχος

O Παπανδρέου θέλει ελικόπτερο και η ΑΕΚ καύσιμα…

Βλέποντας το ματς της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τα όσα είχαν συμβεί όλη την ημέρα στην πολιτική επικαιρότητα, όπως εύστοχα μου είπε και ο Βασίλης Σαμπράκος ζούσες ένα σκηνικό λίγο σουρεάλ.

Βλέποντας το ματς της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τα όσα είχαν συμβεί όλη την ημέρα στην πολιτική επικαιρότητα, όπως εύστοχα μου είπε και ο Βασίλης Σαμπράκος ζούσες ένα σκηνικό λίγο σουρεάλ.

Εχοντας ζήσει όλη την 24ωρη κωμικοτραγική κατάσταση της πολιτικής πραγματικότητας του τόπου και βλέποντας σχόλια ακόμη και στα κινεζικά site για την Ελλάδα και τους πολιτικούς της, ανάμεσα στα οποία και ένα άρθρο του CNN ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας χρειάζεται ελικόπτερο για να μπορέσει να φύγει από αυτήν κάθισα να παρακολουθήσω το ματς της ΑΕΚ.

Του Μιχάλη Τσόχου

Νωρίτερα είχα δει και όποια κομμάτια μεταδόθηκαν από το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ και εκεί το προφανές που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι ο «Σάλπι» έπαιξε στη θέση του και ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ. Τουλάχιστον στον ANT1 έκοβαν την μπάλα για να μεταδώσουν τις σοβαρές πολιτικές εξελίξεις, στην ΕΡΤ που έκοβαν τις συνδέσεις με τη Βουλή, όπως έκανε και το κανάλι της Βουλής ώστε να μην ακουστούν τα μπινελίκια που έτρωγε ο Πρωθυπουργός από τους βουλευτές του δεν έχουν και πολλές δικαιολογίες.

Σε μία τέτοια μέρα λοιπόν όπου η Ευρώπη δεν μας πάει, η ΑΕΚ ήταν ασορτί με το κλίμα. Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Ενωσης ήρθε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαν έρθει οι άλλες τρεις, αλλά και πάλι ήρθε. Η κατρακύλα της στη βαθμολογία της ειδικής κατάταξης της ΟΥΕΦΑ είναι τέτοια που τα επόμενα χρόνια το να κάνει κάτι στην Ευρώπη θα μοιάζει με θαύμα, αφού πλέον οι κληρώσεις θα είναι πολύ δύσκολες. Θα μου πείτε βεβαίως ότι η ΑΕΚ είναι στο χείλος του οικονομικού γκρεμού και είναι αμφίβολο αν την επόμενη σεζόν θα υπάρχει ΑΕΚ για να παίξει στην Ευρώπη;

Ναι το καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα στην οποία ζει σήμερα η ΑΕΚ. Αλλα το ίδιο σκληρή είναι και η πραγματικότητα να έχει μικρύνει τόσο πολύ η ΑΕΚ που αμέσως μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, ο Παναγιώτης Λαγός να δηλώνει στην τηλεόραση με τον ιδρώτα ακόμη να στάζει… «Σήμερα έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι καλό γιατί ο προπονητής είχε την δυνατότητα να τους δει. Συνεχίζουμε να βάζουμε κάτω το κεφάλι και να δουλεύουμε». Αν αυτή δεν είναι δήλωση μετά από φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, τότε ποια είναι;

Η ΑΕΚ, η ίδια η ΑΕΚ παρακολουθεί τον ευρωπαϊκό διασυρμό της και την κατρακύλα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει την χώρα να καταρρέει, το CNN να του γράφει ότι πρέπει να βρει ελικόπτερο για να φύγει από την χώρα πριν τον λιντσάρουν και αυτός πάει κούκλος στη Βουλή και δηλώνει ότι αυτός τα κατάφερε όλα αυτά με σκληρή δουλειά δύο ετών και πρέπει να του δώσουμε άλλα δύο για να ολοκληρώσει το έργο του.

Η λογική κάπου εδώ τελειώνει και μαζί και το δικό μου κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x