Stoiximan Super League

Αγωνία για Λαγό

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Παναγιώτη Λαγού περιμένουν στην ΑΕΚ. Ο αριστερός μπακ-χαφ της ΑΕΚ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Πρόβλημα ο Κάλα, όλα καλά με Μπέλεκ, Λεονάρντο και Καράμπελα. .

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Παναγιώτη Λαγού περιμένουν στην ΑΕΚ.

Ο αριστερός μπακ-χαφ της ΑΕΚ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Οι Λεονάρντο, Μπέλεκ (αποκόμισαν από μια κάκωση ποδός και γονάτου αντίστοιχα) και Καράμπελας (υπέστη ένα θλαστικό τραύμα στην αριστερή γάμπα) προπονήθηκαν κανονικά σε αντίθεση με τον Χουάν Κάλα, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς άρχισε φυσιοθεραπεία.

Ο Έλφαρ Χέλγκασον και ο Νίκος Εγγλέζου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Από αυτή θα απουσιάζουν οι Μάκος, Λυμπερόπουλος και Γκέντσογλου, λόγω υποχρεώσεων με Άνδρες οι δύο πρώτοι και με τις Ελπίδες ο τρίτος.

Συμπλήρωσαν κάρτες «Λύμπε» και Κάλα

Δύο παίκτες της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χουάν Κάλα, συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες στο πρωτάθλημα με αυτές που δέχτηκαν χθες. Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα εκτίσουν την ποινή τους. Αυτά είναι με Αστέρα (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Κέρκυρα (εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός). Υπενθυμίζεται πως πέραν του Βάργκας που θα λείψει στο ματς με τον Αστέρα, έχει δηλωθεί να λείψει λόγω καρτών από το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Μάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x