Stoiximan Super League

Δεν θέλει δίκιο, θέλει άμυνα!

Όσο δίκιο μπορεί να έχει τελοσπάντων (μετά και τις δικές του άστοχες επιλογές, αλλά και την ατυχή δήλωση «πριν λίγο καιρό θα τρώγαμε πέντε»), ο Νίκος Κωστένογλου δεν το επικαλέστηκε τη Δευτέρα. Είναι δεδομένος, ωστόσο, ο προβληματισμός του για τα ατομικά λάθη που έχουν κάνει την άμυνα της «Ένωσης»… (και όχι μόνο) στη Σούπερ Λίγκα.

Όσο δίκιο μπορεί να έχει τελοσπάντων (μετά και τις δικές του άστοχες επιλογές, αλλά και την ατυχή δήλωση «πριν λίγο καιρό θα τρώγαμε πέντε»), ο Νίκος Κωστένογλου δεν το επικαλέστηκε τη Δευτέρα.

Είναι δεδομένος, ωστόσο, ο προβληματισμός του για τα ατομικά λάθη που έχουν κάνει την άμυνα της «Ένωσης»… χαρά του επιθετικού (και όχι μόνο) στη Σούπερ Λίγκα.

Στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό, ο Κωστένογλου δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά που… ξανάρπαξε το βράδυ της Κυριακής η άμυνα του.

Παρόλο που είχε αρκετά να πει, λοιπόν, πιθανότατα ανέβαλε για την Τετάρτη τις (νέες) παρατηρήσεις για τα ατομικά λάθη που έχουν κάνει την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ να μοιάζει… εκτός λειτουργίας.

Διότι μπορεί τα μετόπισθεν της «Ένωσης» να απέσπασαν το (σχεδόν) εύσημο του προπονητή πως δεν δέχθηκαν πέντε γκολ «όπως θα γινόταν πριν λίγο καιρό», αλλά απέσπασαν και τρία ακόμα γκολ (φρέσκιες επιβεβαιώσεις της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης) τα οποία της απένειμαν τον τίτλο της δεύτερης χειρότερης άμυνας στη Σούπερ Λίγκα!

Επειδή είναι κρίμα, λοιπόν, για το φιλότιμο που έστω κι αργά έβγαλε την Κυριακή η ομάδα (κι επειδή δεν έχει την πολυτέλεια να ακυρώνει έτσι μια επιθετική επίδοση που βγάζει δυο γκολ και ισάριθμα δοκάρια σε ντέρμπι) ο Κωστένογλου είναι διατεθειμένος να δουλέψει εντατικά στην άμυνα κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Μετά το… τέλος της, θα είναι και υποχρεωμένος να δείξει πλέον τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς, που κανένας δεν αξιοποιεί τις αφορμές μέχρι τώρα για να αμφισβητήσει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x